mandag 1. september 2014

Med GoPro både foran og bak!

En del av gjengen før start ved Bradbenken.

I en av artiklene lenger nede på siden kan du se resultatene fra den svært så vellykkede fotoseansen vi hadde onsdag 27. august. De som har fulgt bloggen en stund vet gjerne at vår dyktige fotograf, Silje Lepsøy, selv kjører Triumph iblant. Hun har vært med både på vårmønstring og flere Run.

Også tidligere har hun delt noen av bildene sine med leserne av bloggen. Men siden dengang har Silje tatt skrittet fra å være en ivrig amatørfotograf til å bli profesjonell. Mange vil sikkert være enig med meg i at flere av bildene som denne gangen ble plukket ut, er fullt på høyde med noe av det Triumph selv benytter i sine presentasjoner.

Bjørn i det han glider forbi  Silje og Magne i
MG-cab'en. GoPro-kameraene ses tydelig.
Selv om denne nydelige høstettermiddagen var satt av til vårt første rene foto-run, ble det i forkant gått ut med en oppfordring. Om noen kunne stille med GoPro videokamera?
Bjørn fulgte oppfordringen, og monterte GoPro både foran og bak på sykkelen sin. Han lot kameraene gå det meste av tiden, og fikk tilsammen en drøy times opptak. Av dette materialet har han så laget en videosnutt på rundt tre minutters varighet, og satt musikk til. En artig detalj er at han også har fått med Magne som var sjåfør av MG cab'en, samt Silje som ivrig knipser i vei fra passasjersetet.
Bjørn var ganske så fornøyd da han ringte meg, og det synes jeg han har all grunn til, for dette var virkelig artig.
Se selv!

7 kommentarer:

 1. Fantastiske opptak tatt i betraktning lysforholdene. Får et utrolig stilig innblikk. Dette blir det helt sikkert mer av. :))

  Hilsen Mr. Thruxton

  SvarSlett
 2. "kjempefornøyd" det er bare overskriften.
  Takk til Ole som har lagt det inn på" You Tube"

  Hilsen Bjørn

  SvarSlett
 3. Dette var helt rått ! Stilig. Slengis

  SvarSlett
 4. Full kred. til deg Bjørn. Ble skikkelig stilig dette her, og musikkvalget passet jo helt glimrende.
  Håper andre tar opp hansken og bidrar med bilder og video. Både Magne og jeg tar gjerne på oss oppgaven med å skrive en sak, om du ikke vil gjøre det selv. Bare å sende en mail. Men Magne fikser deg mer enn gjerne rettighet hvis du vil bidra!

  SvarSlett
 5. Kjempejobb Bjørn. Virkelig tøft! Som Ole sier, alle er hjertelig velkommen til å bidra. Da blir det kjekkere for alle.

  SvarSlett
 6. Najs :) Veldig bra... mer mer mer
  Jeg skal sørge for å få fyllt opp minnekortet på GoProen min på lørdagen, det blir vel kjørt noen fine veier i flott landskap da....:) Ser om jeg får tid til en liten research på freddan :)

  SvarSlett
 7. Kjempestiligt Bjørn. Ja, dette skal du ha all mulig kred for. Å den musikken da, fra Shaft filmene ?!?! Vi gleder oss vel alle til fortsettelsen. Mvh, Roald H.

  SvarSlett