søndag 31. august 2014

Long Run 5. - 7. september 2014

Skjersvik, Børkjenes ved Etne.
Som flere sikkert har fått med seg så nærmer det seg igjen Long Run. Det går for seg fra fredag 5. til søndag 7. september. Etter fjorårets særdeles vellykkede tur til Ryfylke var det enighet om å besøke dette området i år også. Men vi er nok litt sent ute, for det har vist seg at mange av overnattingsstedene allerede er fullbooket.

Flere stede har blitt vurdert, men vi ønsker ikke for lang kjøretid på en fredags ettermiddag.
Vi har derfor gått for Skjersvik, på Børkjenes ved Etne. Her er det et idyllisk, nyrestaurert gårdshus som venter på oss.
Gardshuset på Børkjenes. Huset har 10 senger,  fordelt på
5 rom, så her er det først til møllen som gjelder...

Vi satser på å dra avgårde fredag 5. september kl. 1700. Møtested blir kunngjort senere. Vi beregner drøyt 3 timer på turen, avhengig av vær og hvilken rute vi velger.
Stedet ligger svært usjenert til, og som vanlig står vi for forpleiningen selv. Den enkelte må selv bestemme seg for å ta med sengetøy eller ikke. Pris kr. 100,- for sengesett/håndkle. Pris for huset for en helg er ca. kr. 4000.- fordelt på antall deltakere. Så det burde være overkommelig for de fleste.
Fra Mo laksegård i Ryfylke. Long-Run 2013.

I motsetning til våre vanlige Run, så må vi her ha en tilbakemelding fra de som ønsker å delta. Med kun 10 senger kan det fort bli rift om plassene. Om du ønsker å være med, gjør du følgende: Skriv en melding her på bloggen, og husk å undertegne med navn så vi vet hvem det gjelder. Eventuelt kan du sende en sms til Ole: 410 05 289, eller til Magne: 982 98 853.
Da er det bare å vente å se hvem som får summet seg først...
Velkommen til Long-Run med Triumph i Vest. Det femte i rekken! 
Mange fine adspredelser på fjorårets Run...

Frokost i Sand, 2013.

8 kommentarer:

  1. Eg blir i hvert fall med :)

    SvarSlett
  2. Da er Marthon, Henning, Einar og selvfølgelig Ole klar for LongRUN. Det er likevel fortsatt en god del plasser igjen,

    SvarSlett
  3. Jeg kommer nok på dagsbesøk om været er bra, dette er bare et godt steinkast unna Dimmelsvik. Skulle gjerne tatt hele helga, men kommer hjem fra havet på torsdagen, så det er vel på sin plass å være hjemme litt også. Men Børkjenes er ei PERLE!! Godt valg:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Høres bra ut Olav. Visst været er bra tenker vi å ta en tur via Røldal, Sand og over fjellet tilbake til Ølen. Det skulle vel være en grei tur, eller har du andre gode forslag Olav?

      Slett
    2. Fint å høre at vi har gjort et godt valg Olav. Har leitet iherdig etter at vi forkastet et fint sted p.g.a for lang reisetid. Ser i hvert fall fint ut på bildet og vertskapet virker veldig hyggelig.

      Slett
  4. Forslag... njaaa, det er en fin tur det, men personlig synes jeg det er finere over Saudafjellet mot Røldal.
    Rv 13 fra Sand mot Røldal er egentlig ikke så spennende, ved Suldalsosen er det mye beint fram i 50-60 soner, langs Suldalsvatnet er det "ørti" tunneller.
    Men det kan jo kombineres, inn til Sauda, over fjellet til Røldal og så ned igjen til Suldalsosen, opp til og over Gullingen, via Rv 13 tilbake til Sand. og så fergje tilbake til Ropeid og "hjem til Børkjenes
    Men ruta via Åkrafjorden kan jo "sprites" opp med å kjøre via Skånevik, utenfor tunnellene, via "gamlevegen" opp Rullestadjuvet... men så blir det veldig mye "E" fram til Røldal...

    Hvilken rute kjører dere fredagen? Det går fergje fra Matre til Skånevik kl 18.55, og veien til Matre er en opplevelse.. bare ett forslag, :)

    SvarSlett
  5. Morten blir også med. Det samme gjør Jan og Randi, men de må reise hjem igjen lørdag. Fortsatt er det ett par ledige plasser, men trolig haster det med å bestemme seg nå. Så få ut fingeren og meld deg på!

    SvarSlett