lørdag 20. september 2014

Besøk på Triumph fabrikken i England


Det er bare å krysse av Torsdag 11. desember i kalenderen med en gang. Da er vi nemlig invitert til å besøke Triumph fabrikken i Hinckley i England. Ingen ringere enn UK Sales Manager, Bruno, vil guide oss rundt på fabrikken. Dette vil med andre ord bli en helt unik mulighet for oss til å få se hvor våre kjære motorsykler blir laget.


I utgangspunktet var det meningen å besøke fredag 12., men siden fabrikken er stengt den dagen, blir det torsdag. Det betyr at vi vil få en travel dag. Planen er at vi leier en buss og drar tidlig ut til fabrikken og deretter direkte tilbake til Jack Lilley og Christmas Party etterpå.
Høy stemning på Christmas Party
Foreløpig er ikke alt klart med hensyn når vi skal fly bort til England. Fra Bergen og Oslo går det et fly som er på Heathrow klokken 0920, det skulle rekke for å få med seg en fabrikk omvisning. Alternativt kan en evt reise over kvelden før og dermed komme seg avgårde enda tidligere mot fabrikken. Dersom en reiser fra Sandefjord er en nødt til å reise dagen før, siden det ikke går noe tidelig fly til London. 

Smilene satt løst hele helgen
Sist vi var over reiste vi hjem søndagen og det er i utg. punktet vi tenker å gjøre i år også. Vi har også tenkt å finne oss et hotell utenfor selve London siden dette er mye rimeligere. Vi kommer imidlertid til å ha fokus på at det skal være relativ kort vei til bane eller tog inn til sentrumOpplegg / program for resten av dagene må vi få komme tilbake til, men vi lover at programmet ikke skal bli for stramt og at det skal bli god tid til å gjøre "egne" ting. , For de som ønsker det, blir også rikelig anledning til juleshopping i London. 

Ikke la denne muligheten gå fra deg, det er ikke sikkert du kommer til å få tilbudet igjen. Vi trenger en relativ kjapp tilbakemelding dersom du tenker å være med, så jo før - jo bedre. Senest fredag neste uke,

10 kommentarer:

  1. Jeg er med. og har med ei som skal si stopp, dersom det går varmgang i kred.kortet :-D

    SvarSlett
  2. Eg e med ! M slengis

    SvarSlett
  3. Så langt jeg har oversikt så er vi nå 8 - 9 stk som skal avgårde. Viktig at folk holder seg til tidsfrist, så vi kan få bestilt hotell. Blir jo færre valgmuligheter jo flere vi er.
    Gleder meg stort til dette her!!!

    SvarSlett
  4. Kan vel ikke la en sånn anledning gå fra seg, jeg er med. Morten

    SvarSlett
    Svar
    1. Klok beslutning, Morten. Du kommer ikke til å angre :)

      Slett
  5. Jeg blir med. Janet

    SvarSlett
  6. Håper det er plass til en Østlending også.

    SvarSlett
  7. Jeg blir med - tar rett og sjansen på at det ordner seg med jobben...! Regner med at vi får mer info etterhvert da? Ram Gupta rameivindgupta@gmail.com

    SvarSlett
  8. Ser ut som om de fleste fra Bergen går for British Airways bort onsdag 2045 og tilbake med samme selskap søndag kl 1700

    SvarSlett