fredag 5. september 2014

Triumph i Vest i flere kanaler

I det siste har det vært relativt mye aktivitet på bloggen, også på kommentar siden. Det er noe som vi setter stor pris på. For å opprettholde denne aktiviteten har jeg derfor latt meg overbevise om at vi må gjøre en tettere integrasjon mot facebook. Det sier mediaekspertene og det sier ungdommen.Noen observante har lagt merke til at vi har fått et lite ikon oppe i høyre hjørne som sier "Lik oss på facebook" Det er fordi jeg etter endel mas endelig har gjort ferdig vår egen Facebook side for Triumph i Vest. Du finner ved å trykke her eller på linken til høyre.
Det er ikke bare sosiale media som må utforskes - her på inn i Osterøys ødemark
Det er på ingen måte meningen at vi skal slutte å poste på Bloggen, snarere tvert i mot. For at folk lettere skal få med seg nye saker kommer vi til å dele alt vi poster ut på fb-siden. På den måten vil at alle som "liker" siden få dette opp på "veggen" sin. Føler meg litt på tynn is her, men jeg tror det er sånn det skal virke.

I tillegg har vi nå lagt inn muligheten for at en kan kommentere med sin egen fb-bruker og samtidig dele dette med sine "venner" på facebook. På den måten håper vi at terskelen for å kommentere blir lavere og at flere deltar og enda flere får se hvor kjekt vi har det på aktivitetene våre.
Med SMS-gruppene er det kort vei fra ide til handling (tur)
SMS gruppene som vi opprettet i vår har vært en suksess. Her vil "tur på dagtid" og "på sparket tur" slått sammen om kort tid. Samtidig kommer vi til å opprette en egen TriumphPrat gruppe der vi kan ta opp andre ting som ikke handler om tur også.

Da er det bare å oppforde alle til å like siden og bidra gjerne med en kommentar eller to i tiden som kommer.

1 kommentar:

  1. Obs! her var det en feil,fb- kommentarboksen henger ikke sammen med saken. Skal prøve å få rettet det så snart som mulig.

    SvarSlett