fredag 1. mai 2015

Mc-vårmønstringen søndag 3. mai

Værmeldingene for årets mc-mønstring ser adskillig lysere ut enn for to år siden...


kanskje mer sånn som dette.

Først av alt, takk til alle deltakerne på årets fabelaktige 1.mai tur, og ikke minst til Magne for alltid å finne spennende kjøreruter.

I det jeg parkerer sykkelen utenfor huset, ganske nøyaktig 11 timer etter avreise, er det med et bredt glis rundt munnen. Å joda, man er definitivt klar for mer av dette slaget.
Og mer skal det bli. Allerede i overmorgen, søndag 3. mai,  er det klart for mc-vårmønstringen på Festplassen.
Som tradisjonen er, samles vi på Shellstasjonen ved Nesttun sentrum kl. 1100, for så å kjøre i samlet flokk ned til sentrum. I skrivende stund ser værmeldingen riktig lovende ut: Sol, null nedbør og 13 grader. Ikke helt som de knallvarme dagene på vårmønstringen i fjor og for tre år siden, men adskillig bedre enn syndfloden som møtte TiV-deltakerne i 2013. Det positive den gang var imidlertid at TiV møtte sterkt frem og at den prosentvise triumph-andelen følgelig var usedvanlig høy.
Også denne gang lodder vi stemningen og hvis det passer seg slik bryter vi opp etter et par timer og kjører vår egen tur før selve hovedarrangementet er helt over. Grunnen til det er at tilbakemeldingene har vært at det kan være litt i lengste laget å bli på Festplassen helt til kl. 1530. Men dette tar vi der og da. Vel møtt!

1 kommentar:

  1. Høres ut som en flott 1.maitur dette... er enkelt og greit dritmissunnelig! Men noen må jo (desverre for meg) holde Nordsjøen igang, slik at vi får bensin på tanken, alle mann :-D
    Og Magne kan jo snart gi ut bok... mon tro om ikke statlig kunstnerlønn snart ville være på sin plass!? :)

    SvarSlett