tirsdag 28. april 2015

1. mai tur til Bømlo og Sveio

Fra fjorårets 1. mai tur
1.mai setter vi kursen sydover og skal prøve oss på endel helt nye veier i TiV sammenheng. Vi tror vi har spikret sammen en interessant tur som vil appellere til mange.



Oppmøte blir på Halhjem og vi tar sikte på å ta ferge kl 10.00 til Sandvikvåg. Trenger du et akademisk kvarter til dine avtaler, så må du notere 0945 i almanakken din. fergen venter nemlig ikke.

Fra Sandvikvåg går turen sørover på Fitjar siden før vi tar av og legger turen vestover mot Bømlo. Her tenker vi å ta en runde på den sørlige delen av øyen og skal etter planen ende opp i Langevåg etter et par timer. Her skal det kafe hvor vi kan få oss en liten matbit.

Fra Langevåg tar vi fergen over til Bømlofjorden og havner i Buavåg i Sveio. Her tar vi oss en rundtur på gamle veier i Sveio og har Tittelsnes Fort som delmål på denne etappen. Her har Ole Morten lovet å trylle frem noe på lurt fra sidevæskene sine, så her er det bare å vente i spenning. Forresten fint om du tar med deg litt kaffe på en kanne om du har lyst på det.
Her er Ole som viser kokkekunster på Gulating

Etter Tittelsnes er det på kartet lagt opp til retur til Er-An. Dette endrer vi selvsagt på dersom vi føler vi har lyst til å kjøre en annen vei tilbake. Ingenting er skrevet i stein her.

Altså vi starter med
Ferge fra Halhjem til Sandvikvåg kl 10.00. 

Turen tar i utgangspunktet  hele dagen, men det er mange muligheter til å avslutte tidligere om man ønsker det.

Vi håper det er mange som har anledning til å være med på tur.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar