søndag 24. august 2014

FotoRUN på førstkommende onsdag - oppdatert

Alt for sjelden blir det tatt seg tid til å ta kjørebilder når vi er på tur.
Vi har mange bilder fra turene våre, både av sykler og folk, men det er sjelden vi får tatt noen gode kjørebilder. Derfor tenkte vi at siden det er meldt kjempefint vær på onsdag, vil prøve på noen vi aldri har gjort før, nemlig et eget fotoRUN. Målet er selvfølgelig å få tatt noen skikkelig gode kjørebilder av syklene, både en og en og i grupper.

Vi møtes på Torget kl. 1800.


Vi håper det at det er mange som synes dette kan være artig og har anledning til være med. Vi tenkte å starte på sjølinjen der vi kan ha en bil som kjører ved siden av syklene når vi tar bilder. Deretter vil vi prøve å ta noen sving bilder også. Akkurat hvor er vi ikke helt sikker på enda, men den store svingen på nordsiden av Vallaheiene er kanskje et brukende alternativ. Hvis det er noen som har forslag, enten til lokasjon eller andre ting, er vi mer en positiv til innspill.

Silje, som driver eget fotostudio på Os, har sagt seg villig til å ta bildene og kommer til å følge oss med bil. Det ideelle hadde vært en åpen bil hvor hun kan ta bildene fra, så om det er noen kan skaffe en sånn hadde det vært supert.
Det hadde vært fint om de som kjører Classic kunne prøvd å kle seg litt stilriktig også

Silje er også opptatt med et oppdrag for NRK på onsdag og siden det er litt usikkert akkurat når er klar, kan vi møtes på Torget klokken seks så kommer hun dit med en gang hun er klar. Selve fotosesjonen blir fra Rema 1000 ved Krambua. Ca 1830 - 1900.

Det hadde vært fint om folk kunne gitt en kommentar på bloggen om dette er noe som de kunne tenke seg å være med på, slik at vi har en ide om hvor mange vi blir.

Vi håper på mange kule bilder ala dette på onsdag

8 kommentarer:

  1. Flott tiltak. :-)
    Jeg vil være med, hilsen Mr. Thruxton

    SvarSlett
  2. "Linselus"?? Mr. Thruxton. Hilsen Mr. RoulettGreen (enn så lenge)!!

    SvarSlett
  3. Jeg kommer.
    Mr Thruxton

    SvarSlett
  4. E det bare Henning som vil være med på dette ????

    SvarSlett
  5. satser på å komme eg å ! slengis ,-)

    SvarSlett
  6. Neida, eg e' ganske sikker på at det dukker opp nokken flere.
    Eg har i hvert fall funne frem "tidsriktig" antrekk ;-)
    Stiller kl. 18.

    SvarSlett
  7. Eg møter på torget kl 18
    janet

    SvarSlett
  8. Kan være en ide å ta med seg GoPro kameraer for de som har.
    Men da bør det vel helst være med sykkelfeste. Kamera på hjelmen ser litt løk ut på bilder. Omtrent som Teletubbies på tur!

    SvarSlett