fredag 22. august 2014

På jakt etter mat

Godt fremmøte, til tross for litt usikre meldinger
Du vet sikkert hvordan der kjennes. Du har vært i salen noen timer på vekslende våte og tørre veier og gleder deg til en god kopp varm drikke sammen med et deilig kakestykke og kanskje en is til dessert. Alt dette skal nytes i herlige omgivelser på bryggekanten til neste kafe. Herlig ikke sant? Da kan nok også forestille deg skuffelsen når alle bildene du har skapt i fantasien din faller i grus fordi kafeen har stengt!Velkommen til Modalen står det, men med alt stengt vet jeg ikke helt....
God stemning uansett
Det var akkurat dette som skjedde på gårdagens RUN. Selv om vi for engangs skyld kom oss avgårde presis fra kveldens møtested. Turen innover langs Osterfjorden gikk greit med lite trafikk og fin flyt. Selvsagt litt kjedelig med alle disse 70-sonene som er kommet på norske veier i det siste. Tror det var litt etter Vikanes vi kom inn på et smalere parti samtidig som vi nådde igjen et vogntog. Med flere møtende vogntog innså jeg plutselig at kanskje disse veiene faktisk ikke tåler mer enn 70. Men, det var før jeg plutselig kom på at fartsgrensen her var 80. Forstå det den som kan.

Ikke ofte vi kan parkere på helle lagt plass
Vi ankom Modalen helt etter planen, fem på sju. Altså i "god" tid før kafeen skulle stenge. Men her var alt lukket og låst. Hm, hva gjør vi nå? Etter en liten pause og litt prat ble det bestemt at vi fortsetter til Camillas Kro på Dale.

Det første partiet fra Modalen, retning Dale, ser ut som å være en helt glemt veistykke hos Statens Vegvesen. Uten at jeg har vært der, kan jeg innbille meg at veidekket ikke er så ulikt landskapet på Månen. Om det skulle være litt penger igjen på asfalt budsjettet kan jeg ikke forestille meg at det kan finnes mange veier der behovet for asfalt kan være større. Det positive er at fartsgrensen er 80 på stedet.
Rett sykkel for veiene fra Modalen
Like før kl åtte parkerer vi foran Camillas Kro for å oppleve at døren blir lukket og låst rett foran øynene våre. Hva er det som skjer? En konspirasjon? Blir bloggen overvåket og vi må innse det faktum at vi er uønsket? Forhåpentligvis ingen av delene, men rett og slett tilfeldigheter. Uansett så er det jo bord og stoler her og en Shell stasjon vegg i vegg med kroen. Dermed blir nytrukket kaffe i store porselens kopper i Modalen erstattet av automat kaffe i engangskrus utenfor Camillas Kro. Som flue på veggen vil en nok se at det betyr lite for denne gjengen der det sosiale samværet tross alt er det viktigste uansett.
Etter forrige RUN hadde vi tre Svenske motorsyklister på camping i hagen
Denne gangen hadde vi en "svenske" med oss på tur. Begynner vi å bli internasjonale?
Så, litt trøbbel til tross, det ble nok en fin RUN. Nå ser vi fram til neste post på kalenderen som er LongRUN første helg i september. Her skal vi fikse maten selv og det vil garantert bli en flott opplevelse. Det er fortsatt plasser igjen, så det er bare å melde seg på.

PS! Følg med på bloggen for evt. bonus RUN dersom værgudene tillater det i tiden som kommer.

5 kommentarer:

 1. Takk for turen alle sammen. Det ble en løsning til slutt. Og ingen ble utsatt for hungersnød heller. :-)

  Mr. Thruxton

  SvarSlett
 2. Gleder meg til neste tur! Marthon

  SvarSlett
 3. Gleder meg til neste tur jeg og, dette ble jo en kjempe tur med ekstraservice på SHELL`n !! Roald

  SvarSlett
 4. Alle som liker turkjøring på mc kan jo se at vi har det kjekt på våre Run. Da er det vel bare å melde seg på Long-Run?

  SvarSlett
 5. Takk for sist!
  Det der med mat på Triumphs Run er jo tydeligvis en gjennganger, hvem husker ikke "kampen for tilværelsen" på 1. mai Run'et :-D
  Ser fram til tur på lørdagen av Long Run'et. Evt å følge dere et stykke på fredagen, avhenging av rute dere tar :)

  SvarSlett