fredag 31. mai 2013

Opplevelsesrik søndagstur i sol

Siden det var en stor gjeng som hadde vært på tur til RettVest treffet dagen i forveien var jeg litt usikker på om det var mange som ville på tur denne søndagen også. Men, frykten var ubegrunnet.Da vi la utfra Shell stasjonen de ti obligatoriske minuttene etter skjema kunne jeg telle åtte lykter i speilet. En riktig bra gjeng med andre ord. Veiene var tørre og fine men litt tåke i luften gjorde det litt kjøligere enn det temperaturen tilsa og først når vi nærmet oss Romarheim begynte solen å bryte gjennom.
Vidar har byttet fra Thruxton til Storm
Vi tok en stopp i Modalen for obligatorisk is og kaffe. Praten gikk som vanlig lett og tiden altfor fort. Siden det ikke var Modalen som var dagens mål satte vi oss på syklene og fortsatte turen mot Trengereid, som var neste delmål. Alle som har kjørt strekningen Modalen til Dale vet at dette ikke er verdens bredeste og beste vei. Det var derfor gledelig å se at det var startet ett arbeid med å utbedre enkelte av svingene, selv om jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hva som er kriteriene for å bli den "utvalgte" svingen. Jeg synes behovet er overalt.
Litt av syklene utenfor en søndagsstengt kiosk på Trengereid
Ekstra kjekt var det at tre sykler fra Rosendal hadde tatt turen for å være med oss på tur og på Trengereid dukket den fjerde også opp. Det setter vi stor pris på. På Trengereid hang også Jon og Martin seg på og siden Vidar måtte ta Stormen hjem pga noe fotball greier, var vi nå elleve stykker i gjengen.

Mye fint å se på, også utenfor garasjen denne søndagen.
Med Einar i spissen på BSA'n, så vi en gjeng fra CBOC fyke forbi. Disse kom fra Gudvangen og målet for mange av dem var en garasje på Osterøy. Det var også vårt mål for dagen og vi salet opp igjen og fortsatte turen. Nøyaktig hvor vi skulle visste vi ikke, men en relativ med en relativ god beskrivelse på hjernebarken var det lett å finne frem. Spesielt når vi så Hoffens Tiger stå plassert like i veikanten der vi skulle svinge av.


Dagens yngste med rosa hjelm
Garasjen til Borge er ikke som garasjer flest. Her står godbitene i kø. Ikke bare på motorsykkel siden der Brough Superior, Vincent, Henderson mfl utvilsomt er mer en tilstrekkelig til å ta språket fra de fleste. Nei, her finnes det også biler nesten fra bil historiens begynnelse og fremover. Cadillac, Bently, RR, Ferrari, Mercedes, Ford er blant typene du finner her. De fleste av dem strøkne og, om ikke daglig, så  i hvert fall i bruk. Rett og slett imponerende. Tusen takk for at vi fikk komme.

Med rundt 35 motorsyklister på det solrike og varme tunet, var det faktisk ikke bare i garasjene det var mye flott og se på. Også utenfor var det mye spennende motorsykkel historie å se på. Vi takker derfor for at vi fikk delta på dette garasjetreffet sammen med blant annet CBOC og håper vi kan ha flere felles arrangement i tiden som kommer. Alle CBOC'ere er i alle fall alltid er hjertelig velkommen til å delta på våre RUN's1 kommentar:

  1. En fantastisk dag med flott vær og en opplevelse å komme inn i garasjen til Borgen.
    For de som har Fjesbok så har eg lagt inn en album på Truls Skeie.

    Med smil fra øre til øre, TS

    SvarSlett