fredag 3. august 2012

Triumph LongRUN 2012 - 24. - 26. august


Høsten store tur - Triumph LongRUN 2012 - nærmer seg med stormskritt. Også årets tur vil gå til Sogn og pga stort press på overnatting i området på denne tiden, og vi trenger vite hvor mange som vil være med.




Ole har snekret sammen ett svært spennende opplegg for oss og det blir garantert en flott tur. Det blir masse spennende veier å kjøre, mye artig og se og ikke minst masse uforglemmelige opplevelser resten av gjengen. Prisen på over natting vil bli mellom 200 og 500 kroner pr. natt pr. person og da med stor sannsynlighet mest mot 200. Vi prøver å få til overnatting i hytter eller på pensjonat.

Mer detaljer hvil komme etter hvert, men i denne omgang nøyer vi oss med stikkord som Aurlandsfjellet, Tindeveien, Turtagrø, fredet bensinstasjon i Skjolden, Mørkisdalen, jettegryter, Jostedalen, Nigardsbreen, Haraldstølen, Vik, Vikafjell, Balestrand grilling og mye, mye mer. Vi rekker nok ikke alt som er nevnt over med mye av det skal vi få med oss.

For å sikre oss tak over hode ber vi derfor alle som ønsker å være med om å legge igjen en kommentar under, sende en e-post, eller en SMS til Ole (410 05 289) i løpet av tirsdag 7. august.

Påmeldingen er ikke bindene, men retningsgivende for bestilling av overnatting.

Under følger en grovskisse av turen. Her er alternativ å kjøre ytre lei hjem, men det er like aktuelt å kjøre over Vikafjellet og til Voss.


Vis større kart

12 kommentarer:

  1. Jeg vil være med!

    Mvh
    Martin

    SvarSlett
  2. .....pokker - minitroll...

    Ståle

    SvarSlett
  3. Umulig å få med seg alt, her må en rett og slett prioritere.....

    SvarSlett
  4. Da er vi 3 stk. så langt. Noen flere? Kjørte Tindevegen med bil nå i helgen og traff flere motorsyklister. Flest tyskere og de var mildt sagt overveldet av de vakre omgivelsene.
    Da er det vel bare å hive seg med?


    Whiskers-Ole

    SvarSlett
  5. Hei
    Tigeren trenger en litt lengre høsttur. Jeg blir med. Var i område med bil i sommer og vei og natur er fabelaktig. MVH Trygve.

    SvarSlett
  6. Da er vi 8 stk. Kan ikke drøye lenger med bestilling av overnatting. For de som event. måtte slutte seg til senere kan det bli vanskelig/dyrt å få tak over hodet.
    Et par timer til jeg bestiller. Gi gass og sleng deg med!!

    SvarSlett
  7. Jeg blir med, Ole

    Henning

    SvarSlett
  8. Da er overnattingene i boks. Vi skal bo på gård i Lærdal og på Dalsøren Camping i Luster. Mulig å utvide ant. deltakere begge steder. Jeg har registrert følgende deltakere: Magne, Martin, Mr. Henning Judson, Biker Dag, Whiskers-Ole, Triumph Truls + 1 til fra Rosenes dal, Trygve, Jon, Marthon, Janet og Einar. Tilsammen 12 pers.
    Da er det bare å glede seg til Årets Tur!!

    SvarSlett
  9. Dette blir topp.Gleder meg stort.....

    Henning

    SvarSlett