fredag 14. august 2015

Påmelding LongRun 4. - 6. september.

Ferieleilighet, Eide i Hyllestad.
 Da har vi funnet et egnet bosted for årets LongRun. Det blir på Eide i Hyllestad og vi har gitt en bindende bestilling på en stor ferieleilighet med alle bekvemmeligheter og plass til 8 personer.
Stedet ligger kloss ved sjøen, har stor uteplass med grill samt spisestue hvor man kan bordsette minst 12 personer. Denne leiligheten ser nå ut til å være fylt opp, men vi har muligheten til også å leie naboleiligheten som kan kobles sammen med den første.
Men for å få til dette må vi ha tilbakemelding innen førstkommende fredag kl. 12. Det er det lengste vi kan strekke fristen, for leilighetene må forhåndbetales og vi har lagt ut for den første. Skal vi gjøre det for leilighet nr. 2 også må du altså raske på om du vil være med.
Gi melding her på Bloggen, eller send txt.mld. til Ole på tlf.nr.: 410 05 289. Vi må også ha beskjed fra den enkelte hvis de ikke skal ha sengetøy/håndkle (kr. 100,- for helgen) Om vi ikke får beskjed om noe annet bestiller vi sengetøy for samtlige. Eksakt pris for helgen kan vi ennå ikke fastsette ettersom vi ennå ikke kjenner det endelige antall deltakere, men du bør regne med rundt kr. 250,- pr. natt pluss event. sengetøy samt noen ekstra kroner for felles mat.


Spisestue i leilighet 1.
Magne og jeg snekrer sammen et opplegg for turen og vi er ganske overbeviste om at dette skal bli bra. Og selvfølgelig er det anledning for den enkelte deltaker å bidra med noe på eget initiativ, slik vi har tradisjon for på våre LongRun. Tidligere har vi hatt overraskelser som egen, flott dekorert LongRun-kake, Champagneskåling etterfulgt av tale samt fantasifulle prisutdelinger for å nevne noe.
Her er det altså bare å bestemme seg kjapt og hive seg på. Og helt til slutt: Om du kjører Triumph, men aldri har vært med oss på tur før, så er ikke det noe hinder for å bli med. Vi kan garantere at du vil bli tatt vel i mot.


Jan betrakter omgivelsene på fjorårets LongRun.
Fra LongRun langs Sognefjorden i 2012.

7 kommentarer:

  1. Jeg er med! Legger inn bestilling på godt vær med en gang :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjempeflott Olav, håper du har gode kontakter og at du får levering til rett tid.

      Slett
  2. Er det plasser igjen?
    Bjørn Austgulen

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det er fortsatt plass, men om du og resten av de påmeldte stiller, så setter vi strek der.

      Slett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett