mandag 10. august 2015

Klart for nytt RUN torsdag 13. august


Da er det klart for enda ett RUN. Egentlig er det en uke for tidlig, men årets sommer har lært oss og improvisere og vi håper det er mange som er klar på kort varsel.


Denne gangen skal vi prøve en av de mange sideveiene vi vanligvis bare kjører rett forbi. For selv om vi sikkert vet det fra før, finnes ikke alle perlene like ved hovedveien. Målet for kveldens tur er Holsete i Samnanger, en av Norges fineste og aller best bevarte stølsgrender.

På Holsete blir det kaffe og mat. Undertegnede og Ole fyller opp veskene med mat og krus til alle og så håper vi at de som har plass, kan lure med seg en termos med kaffe. Er vi ekstra heldig, får vi med oss en kjentmann som kan fortelle oss litt mer om stedet og kanskje vise oss rundt i en av stølene.


Det er en del sauer i området, så det blir ikke noe off-road kjøring denne gangen. Riktig nok er det ett parti med grus vei, men det bør ikke by på problemer for noen. Den siste veistubben opp til selve Holsete er bomvei og om alle tar med en 50-lapp i cash skulle det dekke både mat og bomavgift. 

Møteplass:       Trengereid
Dag:                 Torsdag 13. august 
Fremmøte:       kl. 1800
Avreise:            kl. 1815

Velkommen til Triumph RUN.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar