fredag 28. august 2015

Neste RUN blir Onsdag 3. september


Siden LongRUN ble utsatt en helg og har avreise fredag, velger vi å fremskynde neste ukes RUN fra torsdag til onsdag.

     Møteplass:       Trengereid
     Dag:                 Onsdag 3. september 
     Fremmøte:       kl. 1800
     Avreise:            kl. 1815


Vi er utvilsomt velkommen på Er-An
Lenge var Triumph et av de mest vanlige motorsykkelmerkene utenfor Er-An. Etter hvert er det flere og flere motorsyklister som har oppdaget den gode stemningen og den gjestfrie mottakelsen Er-An gir oss motorsyklister. Det betyr at andelen Triumph har sunket. Vi tenkte derfor det er på tide å vie styrke igjen og legger derfor destinasjon for dette RUN'et til Er-An. Men, først må vi jo kjøre en skikkelig tur.

Planen er å møtes på Trengereid og ta turen via Eikelandsosen og til Os og Er-An. Vi reiser fra Trengereid senest 1815 og satser på å ta fergen fra Venjaneset kl 1920. Da bør vi være på Er-AN senest kl 1945.
Triumph Line-up på Er-An
Dette er en vei strekning de fleste har kjørt mange ganger før, men siden den tilhører noe av det aller beste vi har av MC veier i fylket klarer vi nok en tur til. For å legge inn litt variasjon legger vi inn en liten ekstra sløyfe som få, i hvert fall i nyere tid, har kjørt tidligere. Vi håper dere vil like den.


Mye moro på plassen utenfor kroen.
For de som ikke har anledning til å bruke hele kvelden kan man jo bare komme direkte til Er-An rundt den tiden vi kommer. Det jo alltid med en Soft-is vet dere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar