tirsdag 8. april 2014

Sesongstart Triumph RUN torsdag 10. april kl. 18.


Kan vel bli noen regndråper også ved denne
sesongåpningen, men neppe mer enn i fjor...
Enten du var blant de heldige som fikk sikret deg den flotte, trykte triumphivest-kalenderen, eller om du bruker kalenderen her på bloggen, så har du vel allerede merket deg datoen 10. april.
Da starter vi i hvert fall opp med årets første Triumph RUN.
Regn, eller ikke. Her prates det mc.
Tid: Kl. 1800. Sted: Bikerstreet i Åsane. Liavegen 1.

Værmeldingene for torsdag er i skrivende stund ikke de aller beste: 7 grader og nedbør fra 0,8 – 3,8 mm. Men det er likevel et stykke igjen til forholdene fra fjorårets sesongåpning. Da var det nemlig meldt opp mot 70mm nedbør. Og det føltes virkelig som meldingene slo til, for da vi kjørte via Rolvsvåg gjennom Hegglandsdalen var det faktisk flom over veien. Til tross for slike forhold stilte altså 8 kjørehungrige sjeler.
Det burde jo gi gode odds for i år. Vi legger turen via Garnes, Trengereid, Rolvsvåg, Os og til den etter hvert så kjente og kjære Er-An veikro på Søfteland. Når vi kommer så langt kan det sikkert passe bra med både kaffe og noe å bite i. Og om du er av den litt mindre værharde sorten, men fremdeles er sugen på både mc-prat og kaffekos, så kan du jo ta strake veien direkte til kroen. Regner med vi ankommer ca. 1915 - 1930.

Vel møtt alle sammen!   
En stopp på Er-An veikro er
alltid en god ide.


Etter en litt småkald apriltur kan det jo passe godt å sette
seg under blå himmel, kloss opp til legendariske Sun-studio.

4 kommentarer:

 1. Jeg kommer. :)

  Mr. Thruxton

  SvarSlett
 2. Med denne fra Yr kan det bli en fin start på årets RUN

  [img]https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com%2F-gr8PLvRkbuM%2FU0UXJrWdioI%2FAAAAAAAADtI%2FNe78O1ufAK4%2Fs1600%2Fyr_run1.jpg&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*[/img]

  SvarSlett
 3. Linda gir oss 10% på maten på kroa denne sesongen også. Dere må bare si at dere tilhører "Triumph klubben". Det gjelder bare når vi kjører sykkel. MC pris på kaffe er 20 og Soft-is får vi for 28.

  SvarSlett
 4. Den e god. :)

  Mr. Thruxton

  SvarSlett