tirsdag 15. april 2014

Lyst på en tur - sånn helt på sparket?


Også i Bergen hender det av og til at det slår til med kjempe vær for en motorsykkeltur sånn helt plutselig. Hele dagen har du sett ut på det flotte været og ønsket deg på tur med sykkelen etter jobben. Men, du har ingen å kjøre med og har veldig lyst på selskap. Fortsatt er det en uke igjen til neste RUN og du vil på tur i dag. Hvordan kan du få kontakt med gjengen og ta det nødvendige initiativet selv?


Vi har nå kommet over en løsning som kan fikse dette problemet for deg på en enkel måte. Løsningen heter SMS gruppe og i disse tider med Facebook, twitter og alt mulig skulle en tro at SMS er i ferd med å gå ut på dato. Men, denne løsningen har vi stor tro på. 

Alle medlemmer får et eget nummer til gruppen. SMS til gruppens nummer sendes til alle medlemmene til samme pris som én vanlig SMS. Det betyr i klartekst at med én enkel SMS kan du nå mange uten at det koster deg noen ting. Ok, det kan visst være at det kommer noe reklame i slutten av meldingen, men pytt sann - det tåler man. Og, kanskje det beste av alt, man trenger ikke en fancy telefon heller. En helt alminnelig mobil som kan sende SMS holder i massevis.

Til venstre på siden har vi foreløpig opprettet to grupper, en som vi har kalt "På sparket tur" som er ment som alle som kan være interessert i å være med på tur på kort varsel. Turene i denne gruppen foregår på kveldstid eller på dager da folk flest har fri. 

Den andre gruppen er "Tur på Dagtid" og er for de som jobber skift eller av andre grunner kan ha anledning til å ta en tur i ny og ne, mens folk flest er på jobb. 

For å melde deg på i de ulike gruppen trykker man på linkene under vignetten SMS Gruppe til venstre på siden. Der får man også en beskrivelse av hva dette går ut på.


3 kommentarer:

 1. Veldig flott tiltak.
  Mr. Thruxton.

  SvarSlett
 2. Kjempegreier! Da er vi allerede en håndfull medlemmer.

  SvarSlett
 3. Hei
  Dette er helt topp. Kan fort bli mer fellestur når vi bruker tjenesten.
  Ikke grenser for hva ungdommen finner av nett-tjenester :)
  Svein Arne

  SvarSlett