søndag 27. april 2014

God stemning på Triumph Road Show hos Bikerstreet


At rammene for årets Road Show var mye bedre i år enn i fjor er det ikke mye tvil om, For med strålende sol og god temperatur var det mange blide fjes og se på lørdagens arrangement.



Folk prøvde sykler, pratet litt med andre og prøvde gjerne en sykkel til. Andre stakk bare innom, for det om i utg.punktet  skulle være en kort stopp, men ble der i timer. Atmosfæren var rolig og avslappet og folk koste seg i vår solen.

Triumph hadde med seg ti sykler for prøvekjøring.
Demosyklene for inn og ut av plassen og det var mange som fikk seg en aha opplevelse etter å ha prøvd en moderne Triumph for første gang. Som vanlig var man imponert over trekk-kraften i rekke treeren til Triumph. Dette var andre saker. En annen ting folk bemerket og som nok gav grunnlag til litt tenking, var de gode bremsene som syklene har. Spesielt de som hadde litt eldre sykler var overrasket.
Her har Triumph laget en variant av Street Triple for det Spanske markedet. Den har kun 95 hk og kan derfor strupes ned slik at den kan brukes i den nye mellomklassen (A2)

En annen artig episode jeg bet meg merke i, var en ungdom som hadde hatt en tur med Speedmasteren. Utrolig kor lettkjørt da, og mye gøyere enn R-sykkelen jeg har i dag. For ikke å tenke på forsikringspremien. R'en skal på Finn i kveld!

Opp pimpet Scrambler, en av turnens mest prøvde sykler. 
I følge Triumph's representanter var dette den desidert best besøkte prøvekjøringen de hadde hatt på turneen så langt og de var selvfølgelig kjempefornøyd. Det var også Geir, som, om jeg forstod rett, hadde både solgt sykler og gitt tilbud. Med andre ord ting som tyder på at Triumph familien fortsetter å vokse. Hvis Triumph klarer å levere nok sykler da. De kunne fortelle at enkelte modeller allerede var utsolgt fra fabrikken..... Hvis du for eksempel går å drømmer om en helt ny Rocket III er toget gått for i år. Tiger 800 XC SE (den med røde rammedetaljer) finnes det bare 4 igjen av - i Europa !




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar