onsdag 28. november 2012

Garasje treff hos Marthon


Det begynner å bli lenge siden sist og vi inviterer derfor til garasjetreff hos Marthon først kommende tirsdag, 4. desember kl. 1900
Vi har ikke satt noe spesiell agenda, men litt diskusjon og avklaringer rundt London turen blir det selvsagt tid til. Vi håper det er mange som vil komme, også de som ikke skal til London.

Garasjen til Marthon ligger like ved siden av Brann stasjonen i Arna og skal være relativt lett å finne. Ikke se etter en tradisjonell garasje, for sel om Marthon kaller det for garasje, snakker vi her om ett flott lokale lege kontor i etasjen over.

Arna brannsatsjon ligger på høyre side av veien når du kjører mot Garnes.

Sliter du med å finne frem, ringer du Marthon på 911 48 188.

Velkommen!!


PS! Tappetårnet vil bli testet ved en annen anledning.


3 kommentarer:

 1. Konge jeg kommer.
  tror kanskje jeg skal ta taxi, slik at vi kan få teste alle fasilitetene. =)


  Martin

  SvarSlett
 2. Regner med å stille. Vi har jo litt av hvert vi skulle snakket om, og dessuten e' eg jæv.. nysgjerring på Garasjen til The Rocket Man.

  Ole

  SvarSlett
 3. Takk til Marthon som tok i mot oss med stor gjestfrihet i gårsdagens garasje treff. Og selvfølgelig til alle sammen som møtte opp og var med på å gjøre det til en trivelig kveld i vinterkulden. Begrepet garasje har fått en ny betydning etter dette. Ja, det har forresten begrepet scooter også....

  SvarSlett