onsdag 5. desember 2012

Noen som vil være med til TriDays 2013?

TriDays er verdens største Triumph treff og arrangeres hvert år i Neukirchen i Østerrike. Det er lagt opp som en familie happening og fra de som har vært der er det bare lovord å høre. Masse morro for hele familien.Janet og Henning har, sammen med noen på Østlandet, allerede booket seg plass til neste års arrangement som går 21. - 23. juni. Planen er å ta båt fra Bergen til Hirtshals onsdagen og så kjøre til Hamburg, hvor de allerede har bestilt plass på autozug (tog) ned til Munchen. Herfra er det rundt 2 timers kjøring til treffplassen.
Båten fra Bergen går onsdags ettermiddag og er fremme i Hirtshals torsdag morgen. Man har derfor god tid til å kjøre til Hamburg hvor toget først går utpå kvelden.

Ole, Martin og en del andre fra miljøet her på bloggen lurer også på å ta turen. Den rimeligste måten å reise med autozug er i grupper på fem. Da fyller man opp en vogn eller kupe eller noe i den duren. Så hvis du har lyst til å være med, er det bare å gi en lyd. Det er begrenset kapasitet både på autozug og på overnatting i Østerrike, så først til mølla gjelder her.

Vil du vite mer om triDays, trykker du her

1 kommentar:

  1. no e det på gang her å,eg blir med!gleder meg sinnsykt,mvh marthon

    SvarSlett