torsdag 22. november 2012

Triumph Hinckley Norway

Enten en liker det eller ikke, trenger de såkalte "sosiale media" inn  i hverdagen til de fleste av oss. Brukt riktig er f.eks facebook en svært bra ting, også for oss som har levd en stund.



Bloggen her har vist seg som et fint media til å spre info om turer og lignende som vi arrangerer. Den er tilgjengelig for alle og krever ingen ting av brukeren. På facebook finnes det grupper som gjør det veldig lett for folk å kommunisere, både offentlig og privat. En gruppe som jeg kan anbefale alle Triumph kjørende med facebook konto er Triumph Hinckley Norway Her er planen å samle Triumph folk fra hele landet slik at man kan dele informasjon, deler osv. Det er bare å søke om medlemskap.

1 kommentar:

  1. Helt enig Magne. Brukt med fornuft kan denne Facebookgruppen være et fint supplement for alle Triumphinteresserte. Ble medlem for bare et par mnd siden, og på den tiden har medlemstallet økt fra 16 til 30 (pr. 23/11) og stadig kommer det til nye.
    Likevel vil jeg hevde at dette på ingen måte erstatter den unike Bloggen vår. Den er lokal og gir nyttig informasjon om turer og lignende. Vet også at den blir lest av mange utenom fylket vårt.
    Har for øvrig hørt om en MC-gruppe som utelukkende har basert seg på Facebook, og hvor dette bare har fungert sånn passe.
    Det kan være flere årsaker til det, men har en teori om at det etterhvert kan bli en endeløs strøm av «informasjon», særlig hvis man har mange «venner» og er medlem av flere grupper. For egen del vil jeg også påstå at en høy prosentandel av dette stoffet interesserer meg langt inn i et visst sted...
    Til slutt en oppfordring: Bruk Bloggen vår, kommentér (MED navn), skaff deg gjerne en profil eller benytt deg av muligheten til å sende stoff/bilder på mail til Bloggredaktør Magne, så ordner han resten.

    Ole

    SvarSlett