fredag 9. november 2012

Vinterlagring - Min garasje

Som vanlig har Janet latt sin kjære Bonneville fått komme inn i varmen. På fliselagt gulv og med nydelig utsikt over fjorden venter den i spenning på hva neste års sesong skal by på.
Om sommeren bringer den mange gleder til sin eier og om vinteren lyser den opp i huset.Hos Tom har man bare 6 kvm til rådighet. For å få plass til to sykler er da selvfølgelig løsningen å stable i høyden. Her får syklene selskap gjennom vinteren og kan planlegge mange spennende turer neste sesong. Som seg hør og bør er det Bonneville som tar plass på øverste hylle og Thunderbird Storm som regjerer på gulvplan.

Som vanlig når det er snakk om etasje køy må den minste sove øverst.
Hos meg er vi ikke helt i vinter modus enda. Ett par gjester har stukket innom for å en siste service før snøen kommer og sørger for at det i øyeblikket er litt trengsel i garasjen. Men, som kjent, skapes det jo litt ekstra varme ved å stå sammen i vinterkulden. Vi får anta at det også gjelder for motorsykler.

En solgt, to skal hjem etter service og en i kjelleren. Da blir det god plass da....

Oppfordrer andre til å sende inn bilder av hvordan din sykkel har det nå i vinter. Har du noen prosjekt på gang tar vi selvfølgelig i mot rapporter underveis.3 kommentarer:

 1. Den sykkelen ser ut til å ha det meget godt der den står. Snur du Bonnevillen, da kan du nyte utsikten når du lengter etter våren.

  :-)

  Hilsen Henning

  SvarSlett
 2. Ingen dum ide. Fin lilla Bonneville, forresten. Det ble dessverre ingen mc tur i solskinnet i går som jeg hadde planer om. Har vært mange fine fellesturer å se tilbake på. Så er det jo snart London tur....

  SvarSlett
 3. Ser ut for at Janets Boneville har det best til nå....

  Triumphtruls

  SvarSlett