mandag 18. juni 2012

Triumph RUN nr. 4

Første stopp for årets fjerde RUN blir Handelslaget i Strandvik.  Bygningen, som ble brukt til butikk fra ca. 1920 - 1988, er nå pusset opp til en lys og trivelig restaurant. For ordens skyld kan jeg jo nevne at det hver torsdag serveres komler på Handelslaget....


Møteplass:  Hjelles Bakeri på Trengereid (v/rundkjøringen)
Dag:           Tordag 21. juni 
Fremmøte:  klokken 1800
Avreise:      klokken 1815


Turen inn til Strandvik går på perfekte MC veier med lite trafikk, akkurat sånn som vi liker det. Etter vi har besøkt Handelslaget, ser vi været litt an og legger opp en retur rute som vi finner passende. Mulighetene er mange og veiene er flotte.


Med oss på turen denne gangen får vi Rune Johansen fra BA som vil lage en multimedia reportasje om Triumph i vest for BA. Vi håper derfor at det er ekstra mange som har anledning til å stille på turen denne gangen.

Velkommen.

3 kommentarer:

 1. Rune Johansen er en god kollega i BA. Han er en habil fotograf som mange sikkert kjenner fra Motorsidene i BA. Selv kjører han en Ducati Monster, og later til å være svært fornøyd med det... vel, det er jo en europeer i det minste... Rune satser på å lage en Triumph-reportasje til BA.no. Møt opp på torsdag, og ta vel i mot ham.
  Med hilsen Whiskers Ole

  SvarSlett
 2. Ojes, we`ll be there...

  Jon

  SvarSlett
 3. Solen skinner og det skal bli varmere utover dagen - dette kan bli bra :)

  SvarSlett