fredag 22. juni 2012

Logistikk trøbbel i Strandvik

Det er ikke alltid ting blir som man har planlagt, selv om man i utgangspunktet trodde man hadde kontroll. Gårsdagens RUN til Handelslaget i Strandvik ble på noen områder litt stang ut, mens på andre områder absolutt stang inn.
Folksomt på Trengereid
Trengereid som samlingssted fungerte veldig fint og det gikk greit å få alle syklene på veien uten at det ble altfor mange biler i mellom oss. Over Gullbotn og gamle veien gjennom Tysse før vi satte kursen innover fjorden. Temperaturen var over 20 grader og vi koste oss virkelig innover. 
Rune Johansen finner frem kamera
Med på turen denne gangen hadde vi BA journalist, Rune Johansen, som skulle prøve å få tatt litt film og bilder av oss mens vi var på tur. Det ble en del ekstra små stopp av den grunn, uten at det la noen demper på stemningen. At det er vanskelig å få tatt gode kjørebilder fikk vi i alle fall bevist. 

Sommeridyll i Strandvik
Det var en gjeng i svært godt humør som ankom Handelslaget i Strandvik klokken 1930, helt i takt med tidsskjema. De flotte veiene, den nydelige naturen og det herlige vært gjorde at det bare var store glis å se overalt. Her inne hadde jeg tenkt at vi skulle få til en flott Line-up ved Handelslaget, men det skal faktisk litt plass til for å få parkert 18 motorsykler, så vi skal vel være fornøyd med at vi klarte å få plass til alle syklene.

Trang på P-plassen utenfor Handelslaget i Strandvik
Nå kom også den store nedturen for mange av deltakerne, for det var ikke mer raspeballer igjen. Faktisk var alle bestilt på forhånd. Nedturen til tross, ingen sure miner, og Handelslaget bakte pizza til oss for harde livet. Det tok litt tid, for her er det ekte vare som lages helt fra bunn av. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe for vi fikk jo veldig mye tid til å prate sammen. Turen videre til Tysnes og Våge får vi ta neste gang. 
Kasting av katt - noe skal man jo gjøre på.

Siden tiden hadde gått litt i fra oss, ble det samme løypen direkte tilbake til Bjørkheim. Rett nok med noen avbrudd for bensinfylling, film og foto. Vi fikk også prøvd oss på noe helt nytt, nemlig passasjer sittende med ryggen til fartsretningen. En meget skummel opplevelse i flg fotografen.

På Bjørkheim ble det turens siste stopp og selv om vi hadde vært lenge i Strandvik hadde folk fortsatt mye å prate om. Når kaffe og te dukket plutselig opp fra ulike sykler, i tillegg til Ole's kake, ble folk sittende en god stund før vi brøt opp og kjørte hjem, hver til vårt.
Det ble lite med fire MC parkeringsplasser når 18 motorsykler skal ha plass!

Tusen takk for nok en fin tur og takk for all tålmodigheten rundt filming og foto sekvensene. Vi gleder oss å se hva Rune får ut av det.

5. juli prøver vi oss på nok en tur til Strandvik. Denne gangen skal vi bestille mat på forhånd. Vil du være med er det bare å følge med her på bloggen. Info kommer snart.

4 kommentarer:

 1. kan ikke si annet enn at det var en fenomenal tur, og en flott gjeng med stor interesse for syklene de kjører. Deltar mer enn gjerne ved en senere anledning.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi legger ut opplysninger om tid og sted, så blir det opp til deg å være med eller ikke.

   Slett
 2. gøy video på ba då!!!,tror rune synes dette var kjekt å! litt av en venne gjeng,koser meg sammen med dokker!hilsen marthon

  SvarSlett
 3. Får bare slutte meg til. Dette var en artig video med fin omtale av et glitrende miljø!
  Ole

  SvarSlett