fredag 24. juli 2009

Service Run


Det er et faktum at det er mange i Bergen som velger bort Triumph fordi det ikke finnes Triumph forhandler her i byen. Selv om mange tar service på sin Triumph selv, er dette et hinder for mange å ha en Triumph. Man prøver gjerne forskjellige av byens mc verksted uten å helt vite om mekanikeren sitter med den kunnskapen som trengs. Dersom det er interesse for det, kan vi sjekke ut muligheten for å få til en felles servicedag hos en av Triumph forhandlerne i Sør-Norge.

Det vi ser for oss er at vi besøker en av forhandlerne en fredag/lørdag nå i høst og får utført service på de syklene, lager noe sosialt og hygger oss om kvelden før vi kjører sammen hjem igjen neste dag. Det må sannsynligvis gjøres i slutten av september eller starten av oktober for å være sikker på at vi unngår frost på veiene.

Om det er mulig å få til kommer nok litt an på forhandlerens kapasitet og vilje til å legge forholdene til rette. Legg inn en kommentar dersom det er av interesse, så sjekker vi mulighetene om det er flere som er interessert.

2 kommentarer:

  1. Hei

    Vet ikke hvilke forhandlere du har tenkt på. Geir eller noen andre....? Jeg var på Gjøvik hos GMS i fjor med Tigeren og var meget fornøyd med servicen der, så de må vurderes som et alternativ.

    SvarSlett
  2. Tenkte i første omgang enten i Stavanger, Tønsberg eller Gjøvik. Først må de jo være interessert å skru på en lørdag og så må de jo ha kapasitet til å ta noen sykler skal det være noe vits. Fra mitt ståsted bør jo noe slikt være en god mulighet til å tilføre litt ekstra "branding" til vårt favoritt merke og dermed kanskje noe forhandlerne burde samarbeide om. Foreløpig er det bare en tanke, så kom gjerne med innspill

    SvarSlett