onsdag 22. juli 2009

På små veier mot nord


Hei.
Nå er vi, Einar Lepsøe og Dag Øvstedal, på vei nordover på mc-tur. På hhv. Harley Sportster og Street Triple R er planen at vi skal kjøre nordover på små og øde veier, så langt ute på kysten som mulig.

Mye drittvær i går da vi kjørte til Ålesund. Fra Dale til det var ca. 10 mil igjen bøttet det ned og bikene trenger virkelig en vask etter 35 mil i drittvær. De siste 10 mila var imidlertid herlige med tørr og fin mc veg.

I dag er det kjempeflott mc vær. Opphold og passe varmt. Kjørte via Bud og Atlanterhavs veien til Kristiansund. Veien fra Ålesund til Molde var litt for mye traffikkert etter vår smak og det var derfor en nytelse å kunne svinge av mot Bud. Her var det akkurat slike veier som en drømmer om med motorsykkel. Det beste av alt var at man var stort sett helt alene på veien. Også naturen var magisk på denne ytre strekningen norover mot Kristiansund. Du kan følge turen på www.daytrip.no

Einar kikker utover Hustavika som viser seg fra sin beste side.

Atlanterhavsveien ligger nydelig til helt ute i havgapet. Dersom en skulle trekke for noe, må det være at den er altfor kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar