tirsdag 7. februar 2017

Offisiell åpning utsatt til 25. februar


Team MC er nok ikke de første som har erfart at det kan være vanskelig å planlegge åpning av en butikk til en dato langt frem i tid og vil nok heller ikke bli de siste. Til tross for at mange av brikkene begynner å falle på plass, mangler det fortsatt viktige detaljer.Street Cup, Tiger og Street Twin. 

I øyeblikket er det den spesielle Triumph Worldstore innredningen som skal komme fra England, som er flaskehalsen. Denne skal etter alt å dømme være like rundt hjørne og man har dermed valgt å utsette den offisielle åpningen i 14 dager. Da skal forhåpentligvis både innredning, den nye Bobberen og deler av Triumph sin kleskolleksjon også være på plass.

T120 var nesten umulig å skaffe i fjor. Kliss ny og tilgjengelig i Åsane i dag.:)
Dette smykket er allerede solgt
Syklene begynner allerede å komme på plass i butikken og de første salgene er alt i boks. Forhåpentligvis vil dette gi oss enda flere nye fjes når vi starter opp igjen med Triumph RUN om drøye to måneder.

Som, man kanskje har skjønt at selv om det foregår ombyggingsarbeid, vil butikken være åpen. Så om du vil sikre deg en Triumph til sesongstart, trenger du ikke vente til den offisielle åpningen i slutten av måneden.

Det jobbes hardt med å få på plass alle detaljene
Med svært hyggelig pris og ellers veldig tiltalende kan dette bli en salgsvinner i år

Toppmodel av Tiger 800 i nydelig rød farge. Storebror bak og Speed Triple foran.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar