tirsdag 21. februar 2017

Serviceuken i full gang.


Siden Bikerstreet slukket lyset i butikken sin i Åsane har TiV sørget for at det fortsatt har vært mulig å få tatt service på Triumph av autoriserte Triumph mekanikere i Bergen.


Ved hjelp av dugnadsarbeid og gode kontakter i England har det vært mulig å få flydd over mekanikere fra Jack Lilley's en gang i året. Dette har vært et populært tilbud og det har aldri vært problemer med å fylle den tilmålte tiden. Når så den planlagte runden i høst av ulike grunner ble utsatt til februar, var vi egentlig litt usikker på hva vi skulle gjøre denne gangen.

Joe i full konsentrasjon.over en Street Triple. Legg merke til alt det flotte Triumph verktøyet som henger på veggen.
Vi er veldig glad for Team MC sin store Triumph satsing i byen og ønsker selvfølgelig at de skal lykkes. Om vi skulle ta fra dem to ukers servicearbeid samme måned som de starter opp ny butikk, er jeg redd det ikke ville gitt akkurat den følelsen hos Team MC. På den annen side ønsker vi at de aller beste skal skru på våre sykler og Jack Lilley's svære erfarne Triumph mekanikere er rett og slett veldig gode.

Chris sjekker ventilene på en Tiger 800.
Løsningen ble å kjøre hele service uken hos Team MC. Denne uken har tekniskleder hos Team MC, Kjell Birkeland, derfor fått besøk av to av Jack Lilleys beste mekanikere. De skal sørge for å gi Kjell en flying start som Triumph mekaniker, samtidig som de server en haug med sykler.

På den måten sikrer vi kvaliteten på servicearbeidet på våre sykler på kort sikt, samtidig som Kjell får et svært godt innblikk i hvordan man jobber hos Englands fremste Triumphverksted. Han vil få masse smarte tips og triks som gjelder de ulike Triumph modellene helt fra starten. På den måten sikre vi at vi også i fortsettelsen vil kunne få utført kvalitetsarbeid hos Team MC. Vinn vinn for alle vil vi tro.

Jeg har i hvert fall ingenting å utsette på arbeidet på min sykkel etter å ha hentet den hjem i ettermiddag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar