lørdag 9. april 2016

Klar for Triumph RUN igjen


Endelig, vil kanskje noen si, er det klart for Triumph RUN igjen. I motsetning til i fjor har det vært heller dårlig med godt motorsykkel vær denne våren og det er kun de aller ivrigste som har fått noe særlig med kilometer på telleren hittil i år. Men, nå er vi i gang igjen.


Vi håper derfor det er mange kjøresugne TiV'ere som vil være med på årets første Triumph RUN torsdag 14. april. Gjennom de syv siste sesongene har det blitt noe RUN etter hvert og det er ikke til å legge skjul på at å finne helt nye ruter etter hvert begynner å bli vanskelig. Årets tur er i så måte heller ingen jomfrutur. Likevel er det stor grunn til å tro at andre tur til Austevoll ikke vil bli en kopi av den forrige i 2009.

Denne gangen har vi nemlig vært så heldig å få med en lokal guide på laget. Odd Magnus Fagerbakke, som selv er motorsyklist, har nemlig lovet å vise oss rundt i øyriket og forteller at de er mange flotte plasser å besøke om værgudene står oss bi. Og det satser vi jo selvfølgelig på at de gjør. Han ber oss imidlertid være ekstra oppmerksom på villsauene der ute, som visstnok ikke er særlig hensynsfulle i trafikken.

Så her er fakta.
Oppmøte     Krokeide fergekai
Dato            Torsdag 14.4 
Avreisetid   kl 17.40 (Dette er fergeavgang)
Retur           kl 21.00

For å korte ventetiden til torsdag, kan du lese om forrige RUN til Austevoll her.

Velkommen til RUN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar