mandag 14. mars 2016

Vi prøver igjen


Triumph i Vest inviterer til sosial samling på Skjerjehamn i Gulen fredag 6. - lørdag 7. mai 2016.


Skjerjehamn er en idyll som bare oppleves.
Vi har ikke latt oss skremme av episoden i fjor høst, da vi etter planen skulle holde sesongavslutning etter service-uken på samme sted. Mange vil nok huske at det da skar seg, i og med at stedet var dobbelbooket.
Men på nesten mirakuløst vis løste det seg da med å flytte arrangementet til Brekkestranda hotell. Stor takk til Jens som klarte å få til den bragden, og det til og med mens vi var på vei over til Gulen med fergen. Full honnør også til samtlige deltakere som gjorde dette til en minnerik opplevelse både for oss selv, og ikke minst for våre britiske gjester.

(Mer om Skjerjehamn, høsten 2015, kan du lese her.)

Oppe på haugen, helt øverst, skimtes kongestatuen.

Stedet har alle rettigheter.
I ettertid beklaget de ansvarlige på Skjerje-hamn hendelsen på det sterkeste, og lovet å gi oss et svært godt tilbud om vi ville benytte dette ved en senere anledning. Jens har nå vært i kontakt med dem igjen og fått en svært gunstig pris pr. snute på kr. 890,- som innbefatter en bedre middag, overnatting og frokost.


Ut i fra våre erfaringer sist, må vi denne gang ha en bindende påmelding innen 31. mars, samt forhåndsbetaling. Vi lodder stemningen nå, og tar påmelding her eller på TiV-Facebook. Nærmere opplysninger ang. møteplass, avreisetidspunkt og kontonr. for innbetaling tar vi når folk har vist sin interesse og meldt seg på.

TiV ønsker alle Triumphentusiaster, med partnere, velkommen!
En av stuene i sveitersvillaen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar