onsdag 3. februar 2016

Pub og filmkveld - fredag 26. februar


Godt nytt år alle sammen. Det er vel dessverre fortsatt litt tid til vi kan si at motorsykkelsesongen er i gang for fult igjen. For å korte ventetiden litt, har vi også i år gleden av å invitere til Pub og film kveld på Er-An Veikro. Så, fredag 26. februar kl. 1900 er alle motorsyklister og deres ledsagere velkommen til MC pub.



Fint om folk kan gi en lyd om de har tenkt å komme, vi satser på
å  innvie den nye bussen og baren om det er plass til oss der.
Etter fjorårets suksess med filmen "On Any Sunday" er vi år klar med oppfølgeren "On Any Sunday - the Next Chapter". "The Next Chapter er Dana Browns oppfølger av sin far, Bruce Brown, sin legendariske mc dokumentar fra 1971. Møt opp og få ett innblikk av 40 års utvikling innen motorsport. Kanskje ikke det blir like mye latter som sist, men dramatikk og imponerende scener tror jeg vi kan garantere.

Fullt mulig å legge fredagsmiddagen
til Er-An denne kvelden
Vi har fått reservert deler av lokalet og har satt starttidspunkt på kvelden til kl 1900 og satser på å kjøre film fra kl 2000. Siden i fjor har Er-An blant annet fått utvidet bar og den har alle selvfølgelig rettigheter. Som før går det buss både til Bergen og Os rett utenfor døren.

Vi håper mange blir med å deler en flott kveld med oss.

Se trailer her




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar