fredag 17. april 2015

En virkelig flott premiere forårets RUN sesong. Kaldt, men godt.


Det så unektelig litt skummelt ut da et heftig regnvær kom sigende innover Arnavågen minuttene før vi skulle sette kursen mot dagens mål - Osterøy. Alternative ruter ble nevnt, men det nytter ikke å kjøre fra været så vi satte kursen rett mot regnbygen og håpet på det beste.Skepsisen ble vel ikke akkurat mindre da vi møtte de første regndråpene allerede på Garnes. Det fortsatte å dryppe litt til vi kommer over broen, men deretter klarnet det mer og mer opp. Samtidig sank temperaturen og da vi svingte av mot Gjerstad viste termometret bare 3 grader. Selv om veiene var våte var det aldri fare for at det skulle være glatt og vi fortsetter som planlagt gamle veien til Fotlandsvågen som er en flottmotorsykkelvei.

Deilig med stopp i sånne omgivelser
Ved Storavatnet er det tid for første pit-stopp for å nyte den storslåtte utsikt utover vannet og med de snøkledde fjellene i bakgrunnen blir det bare fantastisk. Det er lett å tenke på Osterøy som et lite sted, men faktum er at det er en av landets aller største innlandsøyer med mange spennende turmuligheter for oss motorsyklister, både på asfalt og grusveier. Her finner en store vann, høge fjell, små grender og andre spennende ting å oppdage. Det er bare å begynne, det er slett ikke gjort på en dag.
Det sosiale aspektet er viktig på et RUN
Etter pit-stoppet gikk turen videre ned svingene til Fotlandsvåg og så videre langs fjorden mot Hosanger. Her var det tørre veier og temperaturen mer en doblet seg opp til svimlende 7 grader, kveldens høyeste notering.
Bedre med tre reparatører...... 
Siste stopp for turen var  Osterøykroa i Lonevåg. Her ble det langbord og god stemning før vi nærmere klokken ni satte turen hjemover, hver til vårt. Fortsatt var himmelen blå og temperaturen lav.
Alltid kjekt med nye fjes og nye sykler
Hele tolv sykler deltok på årets første RUN, noe som lover veldig godt for fortsettelsen. Hvis det var noen som lurte, det kjentes veldig bra ut å endelig være skikkelig i gang igjen. Nå er det bare å sette seg ned å sutte litt på denne karamellen før en starter med å gle seg til neste RUN.  Det faktum at det lagt til fredag 1. mai gjør at det blir en heldags tur. Dersom været tillater det, garanterer vi at det vil bli en skikkelig godbit. Så sett av datoen, så kommer det mer info etter hvert.
Ikke bare bare med strømklær :)

Takk for turen folkens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar