fredag 20. juni 2014

TriDays inntrykkene strømmer på.....


TiV-gjengen ble møtt av Nobert ved ankomst Munchen. En tysker med flere vestlandsopphold bak seg, og som Martin ble kjent med under Brit-bike rally i Øvre Eidfjord i fjor. Et nyttig og hyggelig bekjentskap, skulle det vise seg.Etter bunkring av drivstoff bar det nemlig rett ut på autobahn, uten å ha inntatt verken kaffe eller frokost. Slikt  straffer seg og etter kun en drøy halvtimes kjøring var det flere i følget som satt og glippet med øynene. Nobert guidet oss til en utmerket veikro hvor en solid brunch ble fortært. Vårt nye bekjentskap insisterte på at vi skulle prøve en lokal rett, weisswurst med tilbehør samt et annet weissprodukt…  Retten falt i smak og deretter bar det ut på veien igjen, men denne gangen på mindre veier og gjennom nydelig bayersk landskap. Først  gjennom idylliske landsbyer og langs innsjøer, deretter opp i fjellene. En kjedelig to-timers transportetappe på autobahn ble dermed til en betydelig lengre men uendelig mye mer interessant tur.
Enkelte ga autozug en ny betydning...
Fridag i både Tyskland og Østerrike førte til en del køkjøring, men uten at det var noe stort problem og etter hvert løste det seg opp. Det vil si, køkjøring i biltrafikk ble erstattet av massiv mc-trafikk. Fra alle kanter og sideveier strømmet det ut med motorsykler i alle varianter. Noen speedfantomer dro selvsagt i fra oss, mens andre turgrupper ble passert av oss. En i gjengen påsto at vi var havnet midt oppi et grand-prix. De siste milene, helt frem til endepunkt Neukirchen ble i alle fall tilbakelagt i morsomme og krevende hårnålsvinger.
Like etter ankomst til Neukirchen, midt i smørøyet.
Ankomsten i Neukirchen var  særdeles bra. Henning og Janet  hadde valgt en kortere rute og tok i mot oss da vi kom. Den store leiligheten stod klar og sist påmeldte deltakere fikk også sengeplass. Glisene ble bare bredere og bredere etter som inntrykkene begynte å sette seg. Parkering for syklene ble anvist, folket fikk installert seg i leiligheten og ikke minst: Vårt nye banner for Triumphivest, som ble produsert umiddelbart før avreise, kom på plass utenfor balkongen. Vi hadde blitt plassert midt i indrefileten i festivalområdet, med utsikt rett ned i hovedgaten: Dealer’s Boulevard.
Detaljstudie av Carmichaels nye stunt Bonnie
Primærbehov som øl og mat ble etter hvert påtrengende og møte mellom de åtte TiV-deltakerne og de fire fra Triumph Hinckley Norway-øst fant sted. En større norsk delegasjon har neppe deltatt på Tridays før. Noen halvlitere ble inntatt både før og etter middag, og så var det tid for offisiell åpning av selve Tridays.
Vi kommer tilbake med mer etter hvert.

Marcello fra Free Spirits hedres for sin innsats for TriDays
Mangt å se på.....noe for enhver smak?
I kveld skal vi åpne denne spennende pakken....
årets spesielle TriDayskreasjon

1 kommentar: