onsdag 25. juni 2014

Fartsfylt avslutning av TriDays


Henning under paraden
Om de første dagene av årets TriDays hadde vært bra, ble avslutningen rett og slett forrykende. Og det er ingen tvil om at den norske delegasjonen har satt spor etter seg rundt om i Europa.



Det begynte rolig, veldig rolig på lørdagen. Klokken åtte om morgenen var stille, tomt og helt rent i gatene. Ikke et spor etter de herlige festlighetene kun timer tidligere.
Ikke mye som tyder på at det skjer noe her
Været var strålende denne dagen og gruppene delte seg i ulike gjøremål. Noen kjørte tur, noen tok gondolen opp på fjellet, mens noen brukte timer til å se på folkelivet i gatene og selvfølgelig besøke stands og få gode tips til fremtidige endringer på egne sykler.

Klokken to begynte det å spisse seg til med aktiviteter. Først ute var stunt show, deretter rumble. Ett offroad duell race mellom Scramblere, Tigre og andre egnede sykler for oppgaven. Etter en meget spektakulær løype i fjor med et tildels alvorlig uhell, var årets løype omgjort og på kanten av det kjedelige. Det ble likevel en del god kjøring og en Spanjol som gikk av med seieren til slutt.
Her avgjøres finalen i årets Rumble
Ole hadde tatt initiativ til å invitere hele den norske delegasjonen til middag i vår leilighet om kvelden og nå var det plutselig dags for å handle inn. Det ble faktisk ett lite sjokk da vi "oppdaget" at vi faktisk var 16 stykker. Mat ble handlet inn etter beste evne og i håp om at ting skulle ordne seg. For når sant skal sies, ante vi jo ikke hva koke utstyr vi hadde tilgjengelig heller.
Deler av den norske troppen

Men nok om det nå, for først var det parade. Den går ut på at man samler deltakerne under sine respektive nasjonalflagg og kjører kortesjer gjennom hovedgaten og så en liten tur der man ender opp på en stor plass hvor det blir en enkel servering. Hele 20 nasjoner deltok i årets parade og Norge var godt representert. Kanskje ikke med fult så mange sykler som man hadde håpet på, siden det var mange som ikke deltok i år av litt forskjellige grunner. Paraden var litt av ett skue. Både visuelt og audiovisuelt. Her var mange som hadde kledd seg ut for anledningen og det var til tider mye lyd og stor stemning langs traseen. Ingen tvil om at folk storkoste seg og at listen for kvelden var lagt.

Ikke lett å få alle 16 med på "middagsbildet" 
Middagsbesøket ble en suksess og oppstarten på en fantastisk kveld. Med enkle midler og en stor porsjon selvironi skapte vi mer liv og røre enn det andre klarte med vinkelslipere og strippeshow. Så bra ble det at bilder ble lagt ut og delt både i Italia og Tyskland og sannsynligvis mange flere land. Selv om det sikkert var noen som tok hensyn til at det var hjemreise dagen etter, var det ikke lett og legge merke til det. For vår del, ble det til at vi kompenserte med en litt senere avgang en man i utgangspunktet skulle ha tenkt seg.
Etter middag var det klart for produktinformasjon om nye avendelsesområder for Biltemas pakkenett

...noe som selvfølgelig skapte stor interesse på Dealers Boulevard
Alt i alt har vi hatt en fantastisk helg/reise og det er vel mer sannsynlig enn usannsynlig for at det også neste år er god norsk representasjon i paraden.
Riktig og godt kosthold fra kjøkkentjenesten gjorde at gutta beholdt formen under TriDays
Når dette skrives er gruppen spredd utover i Europa. Jan er vel kommet hjem, Hennig, Janet og Dag i området rundt Garmin-Parkenkirchen, Marthon og Martin i nærheten av Monaco, mens Einar, Ole og undertegnede sitter med tærne i Adriaterhavet og nyter livet.

God sommer til alle.

Ikke bare nye Triumpher å se i Neukirchen

Ett yrende folkeliv i gatene hele lørdagen
Mange smarte løsninger å se, som disse pallestolene f.eks



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar