fredag 16. august 2013

Herlige Strandvik

Med 19 grader på termometeret, lett overskyet og så å si vindstille lå alt til rette for nok en herlig motorsykkel tur. Dette var det tydeligvis mange som hadde fått med seg, for det formelig rant inn med sykler på Øyrane Torg denne ettermiddagen.Det ble etterhvert trangt på parkeringen i Strandvik
Truls og Anders venter på mat
Ett lite uhell like før vi skulle starte turen gjorde at vi kom litt etter skjema. Siden det var en del som hadde bestilt mat i Strandvik ble det til at noen ble igjen for å sjekke ut at sykkelen var ok, mens resten av følge satte kursen mot Strandvik.

Etter en prøvetur ble det slått fast at alt var ok og resten av gjengen kunne starte turen også. I Tysse stod Truls og 3 andre og ventet på oss og dermed ble vi faktisk åtte sykler i baktroppen. Slett ikke ille når det var ti sykler i den første gruppen.

Trafikken herfra og inn til Strandvik er minimal og når vi igjen en bil, kjører de umiddelbart til siden og slipper oss forbi. Akkurat som det skal være. Veiene er herlig svingete og asfalten rimelig bra. Med god temperatur, tør asfalt og ingen motsol er det rett og slett en nytelse å kjøre her.

Trine har skaffet seg denne flotte TT600 i sommer
Vel inne i Strandvik viser det seg at fortroppen ikke har fått mat enda. Sefer, sjefen for Handleslaget, har nemlig bestemt seg for at vi alle skal få mat samtidig. Med sitt gode sydlandske humør, fleiper han og tuller i vanlig stil, helt på kanten av det frekke.

Liten tvil om at det er flott i Strandvik
Etter en smule venting kommer omsider maten, både komler og pizza. Og den som venter på noe godt har ikke ventet forgjeves. For maten smakte utmerket. Vi har ikke lidd noe nød under ventingen for det sosiale er jo en veldig viktig del av turen. Men, det faktum at det ubønnhørlig går mot høst, gjorde at mørket etterhvert kom sigende. Når samtidig det varslede regnværet så ut til å være i anmarsj valgte de fleste å ta fergen over til Hatvik og kjøre E39 hjemover. En betydelig kjedeligere rute, men i regn og mørke, absolutt å foretrekke.
Sammen med Martin, valgte Kjell-Erik å kjøre samme vei tilbake.
Selv med en litt amputert avslutning på turen, ble det nok en flott RUN. Atten (18) sykler er jo rett og slett fantastisk. Årets siste RUN, blir torsdag 5. september. Ruten er foreløpig ikke helt fastsatt, men det blir en relativ kort tur med avslutting på ER-AN veikro. Samme sted vi var på årets første RUN. Før det er det Long RUN neste helg og det er fortsatt ledige plasser.

Det var blitt vått når vi kom til fergekaien på Venjaneset.
Janet og Roald diskuterer neste års TriDays. Vi kommer utvilsomt til å bli en gjeng....

3 kommentarer:

 1. Takk for flott tur, min første med dere i år, må komme sterkere tilbake neste sesong, mvh Einar R J

  SvarSlett
 2. Flott tur som alltid. Veldig bra med så mange deltagere. Takk for laget til alle mann(damer)! En honnør til Magne som alltid like flott gjengir turer med fine bilder og et Glimt i teksten. Mvh truls

  SvarSlett
 3. Helt enig med Einar og Truls, flott tur tross litt fuktighet på returen. Ja, uten Magne så hadde vi vel ikke visst om hverandre...:-)

  Mvh Jon800

  SvarSlett