onsdag 21. august 2013

Detaljer før Long RUN

 
Tiden går fort og allerede på fredag er det klart for årets Long RUN, det fjerde i rekken. Foreløpig ser værmeldingene gode ut og det ligger an til å bli en kjempe tur. Under følger noen detaljer for turen.Lærdal - fra fjorårets Long RUN
Vi tar fergen fra Halhjem klokken 1700 - fergen har dessverre ikke lagt inn 5 minutter slakk så det gjelder å være ute i god tid. Det er stor trafikk på Osveien og nærmest umulig å kjøre forbi på den tiden, så beregn god tid.

Kjelstreumen vertshus - fra den aller første Long RUN i 2010
Videre går turen via Fitjar og sørover mot Aksdal, hvor vi forlater E39 og følger E134 videre. Når vi kommer til Joker Vats (ikke en fleip) svinger vi av på Rv45 mot Sandeid og turen kan virkelig begynne. Vi kjører da videre til fergekaien på Ropeid hvor vi tar fergen over til Sand. Det går en ferge kl 2000 som vi kan nå, men det mest fornuftige og sannsynlige er å satse på en ferge kl. 2100. Fergeturen over til Sand tar 10 minutter og da er det ikke langt før vi er fremme til Mo Laksepark hvor vi skal ha base for helgen.

Luster - fellesgrilling på fjorårets Long RUN
Vi har leid to hytter i Lakseparken og vi kommer til å styre oss med mat i fellesskap. Vi tar sikte på å handle på veien nedover. Lakseparken har både svømmebaseng og stamp, så badebukse er å anbefale.

Stedet har eget mikrobryggeri og bar.

Solvang - også fra fjorårets tur.
Ønsker du å leie sengesett, koster dette 75. Håndkle koster 20. Man kan gi beskjed til Ole om man ønsker dette på første fergen.

I skrivende stund koster det 625 for to overnattinger pr. pers. Blir vi flere, blir det rimeligere.
Jølster 2011 - fellesskapet er viktig på Long RUN

Da gjenstår det bare å ønske alle en god tur og så snakkes vi på Halhjem senest klokken 1700 på fredag.

Stad platået 2011 - ett uforglemmelig øyeblikk


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar