søndag 18. august 2013

Klart for årets LongRUN - 23. - 25. august.

Base for helgen

Opplegget for årets LongRUN er nå klart og vi har stor tro på at dette kan bli nok en utrolig flott tur. Etter at vi de tre foregående årene har hatt uforglemmelige turer nord for byen, setter vi denne gangen kursen sørover mot Ryfylke. Her finner vi massevis av fantastiske MC-veier som ligger å venter på oss, både for korte og lengre turer. Skulle værgudene slå seg helt vrang, er det mange spennende aktiviteter i nærområdet som vi kan delta på om vi ønsker det.

Kanon værmeldinger for helgen og det er fortsatt noe ledige plasser så det er bare å hive seg rundt og melde seg på.
Masse spennende MC-veier å se frem til. Her fra fjorårets tur.
Mo Laksegård i Sand i Ryfylke blir base for årets tur. Her har vi bestilt overnatting til 14 personer helgen 23. - 25. august. Det kan bli i knappeste laget og først til møllen prinsippet vil gjelde. Det er derfor viktig at de som ønsker å være med, gir beskjed om dette så snart som mulig. Skulle det være veldig stor pågang har vi mulighet for å skaffe noen plasser til, men da må folk være kjappe med å melde seg på.

Vi betaler 5000 til sammen hele helgen og når vi deler dette pr deltaker som er med, blir det rimelig for to netter. Hvordan vi gjør det med mat og sånne ting kommer vi tilbake til. Mulighetene er mange, vi kan enten styre oss selv eller vi kan la vertskapet stelle noe til for oss. Håper alle kan ta en titt på linken til Mo Laksegård og se litt på hva de har å tilby, så kan vi ta det derfra. 

Avreise blir fra Halhjem fredag 23. august klokken 1700.

Vil du være med, sender du en SMS til Ole (410 05 289) eller undertegnede (982 98 853). Om du legger inn en melding her også, er det kjempefint.

Vi gleder oss.

3 kommentarer:

  1. Henning var kjappest ute med påmelding! Dermed er vi allerede tre stykker som skal av gårde. Vi kan love en glimrende «base» for turen, og kan friste med fine hytter, badebasseng, eget gardsbryggeri som produserer både øl og vin, samt at stedet også kan by på egenproduserte kulinariske retter.
    Da er det vel ikke noe å lure på? Dette blir sannsynligvis årets høydare for triumphmiljøet i vest!

    SvarSlett
  2. Høres topp ut, jeg blir med. Tom

    SvarSlett
  3. Hei
    Ser ut som et veldig bra opplegg, skulle gjerne vært med, men har desverre vakt på jobben denne helgen. MVH Trygve.

    SvarSlett