torsdag 4. april 2013

Triumph Roadshow til Bergen!


Endelig ser det ut som om Bergen vil få besøk av Triumph sitt Roadshow denne våren. Fra Triumph's offisielle turne liste står i år også Bergen oppført med besøk. Datoen er 4. mai og det er Bikerstreet, tidligere Kårbø, som står oppført som vertskap.
Etter det jeg har forstått har/skal Bikerstreet flytte inn i Ikea's gamle hentelager i Åsane  Om det det betyr at spillet om å være Triumph forhandler i Bergen er over eller ikke vet jeg faktisk ikke. Jeg har hørt noen ubekreftede rykter som kan være positivt for oss som kjører Triumph. Disse lar jeg imidlertid ligge til jeg får de bekreftet og får brakt på det rene om vi skal juble eller gråte. Slik jeg ser det, skal det mer til enn ett Triumph skilt på veggen for at jeg skal være fornøyd....

4 kommentarer:

 1. Biker Street ja!!

  Jeg har desverre kun dårlig erfaring fra Biker Street her i Stavanger, dårlig service, klare aldri å holde leverings / henting datoer, overpriset, på godt Engelsk A complete load of shit!!!! Har ingen tro på at de kommer til å bli bedre i Bergen!

  Gary

  SvarSlett
 2. Enkelte mc-forhandlere har så slett kundebehandling/servicenivå at de kun har overlevd som følge av sin monopolstilling. Folk flest har for lengst oppdaget slagkraften i sosiale medier og dette kan vi utnytte på en positiv måte. Via Bloggen vår, og ikke minst mc-forum på Facebook, har vi muligheten til å påvirke utviklingen. Bedrifter som ikke bryr seg, eller ikke har fått med seg dette har rett og slett ikke fulgt med i timen. De får de ta følgene av. Hovedsaken bør være at man ytrer seg med en viss grad av folkeskikk. Det trenger heller ikke alltid å være kritikk. Noen ganger er det jo også på sin plass med ros.
  Se bare hvordan det fungerer på e-Bay. Der er feedback/comments satt i system. Og det fungerer!

  SvarSlett
 3. Er nok enig med både Gary og Ole. Det holder ikke med ett Triumph skilt på veggen! GMS på Hjøvik, Classic i Tønsberg og ikke minst Jack Lilley i London har vist oss at det finnes forhandlere med ett stort hjerte for Triumph. Slik vil vi ha det i Bergen også, en forhandler hvis hjerte slår litt fortere når det snakkes Triumph, en forhandler som tar initiativ og som skaper entusiasme rundt seg og vårt merke. Og selvfølgelig ikke bare farer med tomt prat, men holder det som loves. For i det, tror jeg det kan bli mange nye Triumpher i Bergen.

  Uansett om det blir en ny forhandler her på berget eller det fortsatt blir Bergen MC senter som skal selge "vårt" merke, håper vi på en ny giv. Det har Triunph fortjent.

  Vi bør uansett glede oss til å få Triunph Roadshow på besøk og benytte anledningen til å ta årets modeller i nærmere øyesyn. Så vil tiden vise om vi får en forhandler som klarer å opparbeide seg nødvendig tillit og goodwill i markedet. Det vil ikke komme gratis, men er noe man må gjøre seg fortjent til.

  SvarSlett
 4. Enig med alt som blir sagt her, så ser vi fram til 4 mai,
  kanskje noe kan "utarte" seg, at butikken ser at vi er mange.....
  Snakkes snart, Jon

  SvarSlett