søndag 23. desember 2012

God Jul til alle

Nå har solen snudd og vi går igjen i mot lysere tider. I triumphivest.no sammenheng har vi hatt en fantastisk sesong med mange flotte og uforglemmelige turer. Oppslutningen på turene er fortsatt stigende og vi får håpe og tro at trenden fortsetter også til neste år. Også i år har vi vært så heldige å bli kjent med nye fjes og det setter vi utrolig stor pris på. Med en pang avslutning på sesongen i London forrige helg er forhåpentligvis alle klar for velfortjent juleferie.

Til slutt vil jeg ønsker alle leserne av bloggen en riktig God Jul og ett Godt Nytt MC år.


4 kommentarer:

 1. En riktig God Jul og Godt Nyttår til deg og dine Magne og resten av dere, takker for artige turer. Håper at hele " triumh-atmosfæren" øker med både aktiviteter og turer!

  Mvh Jon800abs....

  SvarSlett
 2. Etter avsluttet X-mas party i England, lurte jeg på om det ble noen flere juleinnlegg her på bloggen. Var i ferd med å lage et, men du kom meg i forkjøpet Magne. Dermed blir det i stedet en kommentar, men i hvertfall den lengste kommentaren i bloggens historie . 2012 har vært et så begivenhetsrikt år at det blir vanskelig å trekke frem én spesiell tur som høydepunkt. På våre Run’s har det vært godt oppmøte og høy stemning. Kriteriene har vært å få oppleve ekte og sann kjøreglede på smale, svingete veier med lite trafikk, fremfor brede og tett trafikkerte veier med høy fart. Dette har gitt finfine kjøreopplevelser og alle som har vært med har opplevd på minst én tur å kjøre på veier hvor de tidligere aldri har kjørt. Kan nevne et vanlig torsdags-run som gikk til Holsnøy, men med en rute som førte oss på veier som var ukjente for de aller fleste av oss og som endte opp på hytten til Tom. Servering av kaffe og wienerbrød på den store terrassen gjorde jo heller ikke opplevelsen dårligere. Eller søndags-run’et til Gulen, med lunsj på det opprinnelige, historiske Gulating og med overfart med kabelferge lagt inn på hjemveien. Kort og godt ekte vestlandsnatur på sitt aller, aller fineste. Blant mange andre har én enkelt opplevelse brent seg fast og blitt ført inn i den store minneboken: Vi er på vei hjem fra årets første tur til Modalen og har retning mot Dale. Vi kjører inn i en smal, lav og mørk tunnel som er så rått tilhogd at den godt kunne vært gjort for hånd. Summingen av sykler på rekke er som musikk i ørene, men med ett flerres den jevne duren av et gigantisk brøl. En kakofoni av lyd og vibrasjoner rister meg i ryggen, og i et kort glimt er det som å være inne i grotten og bli overrumplet av selveste Dragen fra sagaen om brødrene Løvehjerte. Selvsagt er det ingen drage, men derimot noe nesten like rått, nemlig en Rocket III som gir gass, gjentatt og vedvarende. Eventyrglimtet fortar seg fort, for nesten umiddelbart er det en som kvitterer lenger fremme i rekken. En spakere lyd, men bortimot like grom. Vellyden av en Thruxton som ruser opp. Fliret mitt går fra øre til øre, ja jeg blir så yr at jeg tar en trall inni hjelmen. Og med en sangstemme som gjør at jeg ikke engang tør å synge hjemme i dusjen, så sier ikke det så lite.
  Det er med andre ord så artig å være med på Run og dele erfaringer, flaue historier og gamle vitser at latteren ofte kommer helt nede fra mageregionen. Jepp, det er en fin gjeng, men ikke en lukket klikk uten innpass for nye fjes. Tvert i mot. Du trenger ikke engang å eie din egen Triumph, kun et inderlig ønske om å skaffe deg en. Så til deg som er nyfiken på våre Triumphrun’s. Hiv deg med, du vil bli tatt godt i mot!
  Og til dere andre, gamle travere: God jul!

  Ole

  SvarSlett
  Svar
  1. Du helt rett Ole, det må være den lengst kommentaren i bloggens historie. Den hadde helt klart fortjent å komme med egen overskrift, selv om jeg kom deg i forkjøpet.

   Slett
 3. Her gjelder det ikke å spare på kruttet eller skriveferdighetene. Det er bare å dele opplevelser og tanker. Det har vært et utrolig flott MC år. Kanskje det beste for min del. Det har vært ulike modifikasjoner på sykkelen som ble til en ny trend på turene... "Hva har Henning gjort på sykkelen siden sist". Inspirerende....det blir vel noe nytt denne sessongen som kommer også. Det har som de andre nevner nydelige turer med en flott gjeng. Tror jeg "unngikk" kun en eller to turer. Liker opplegget med god mat som er medbrakt og lokalhistorie og andre "lygehistorier". Skal jeg ta opp høydepunkter, så var det høstturen over Lærdal, Lucas rally. Uten sykkel så var London på Ace Cafe og London Motorcycle Museum høydare. Spesiellt når de åpnet "TRIUMPH" avdelingen. Det var det mye snop. Men tilbake til romjulsdagene jeg er i nå.....så er jeg mer enn klar for en ny sessong. Både det å delta på TRIDAYS og LUCAS RALLY men mest til de kommende turene mer lokalt og service turer over til Geir. Dropp innom besøk hos Jan Henry i Sandefjord. Min Thruxton mesen og velgjører. Han har delt raust av kunnskap og gode priser på deler. Ellers så har jeg et nyttårs ønske, det er å få flere klassikere på veien. Enten om flere i gjengen kjøper seg en Scrambler, Bonneville eller Thruxton. Eller at det dukker opp nye folk med den type sykkel. De går ikke som faen...men de gir faen meg så mye kjøreglede og glede for de som tar de øyesyn. Mitt sterkeste øyeblikk på Thruxtonen min i år, var på vei hjem fra Lucas rally opp fra Røldal. Det var lang kø foran oss og vi hadde kjørt pent....så fikk Rune med sin Thruxton nok.....la seg ut og gav det sykkelen kunne gi opp motebakkene med oppakning....deilig lyd og det tøffe synet av den eldste av oss dro til på utsiden av køen var herlig. MAGISK som Martin ville ha sagt det. Ellers så har vel Ole beskrevet det vi alle har følt når vi har deltatt på disse turene. Og jeg håper vi kan oppsummere tilsvarende refleksjoner neste år. Ønsker herved alle mine Thriumph venner og andre lesere av denne fantastiske bloggen til Magne fortsatt god jul og et godt nytt år.

  Henning

  SvarSlett