tirsdag 2. oktober 2012

Garasjetreff

Hei folkens!

Hvordan er stemningen for noen garasje treff i vinter?

Er det også noen som kan være interessert i å holde? =)

Mvh Martin

7 kommentarer:

  1. Har ikkje garasje, men e' gjerne med å "rigger til", mekker til nokke å bite i eller lignende.Forresten Martin, han i sofaen, en tjommi av deg? Kan du spørre han om kor han fikk tak i det veggfestet? Tenkte å få tak i en billig Thruxton og henge 'an ved siden av flatskjermen. Den sykkelen e' jo egentlig mest for øyet likevel.

    whiskers-ole

    SvarSlett
    Svar
    1. Bildet var egentlig for å illustrere at det ikke nødvendigvis tenger å være en flott utrustet garasje med bar og det hele.
      Med tanke på den Thruxton'en kunne jeg også tenke meg en i kåken, men på badet. Bare bytte ut sadelen med et vannklosett, så kan jeg styre sisternen med gasshendelen. Den sykkelen e' jo egentlig mest for å sitte på likevel.


      Martin

      Slett
  2. Garasje treff kan vi nok få til. Jeg har garasje, riktig nok litt kald, men dog. Er derfor litt usikker på hvordan vi skal legge det opp. Har du noen ideer Martin?

    SvarSlett
  3. eg har stor å finn garasje!! med varmekabler å sofa, å div. dokker trenger bare å komme ! vi må jo planlegge litt då,for å treffes.men det er ikke nokke problem det.det er i indre arna.en lørdagskveld kansje!har tappetorn også,så bare si i fra, så fixser eg.mvh marthon

    SvarSlett
    Svar
    1. kjempe bra Marthon og Magne.
      det var no litt sånn med tanke på høsten og vinteren som er ivente, at vi kan opprettholde litt aktivitet.
      Hvordan stiller menigheten seg til noe slikt?



      Mvh
      Martin

      Slett
  4. Menigheten mener som regel veldig lite, i hvert fall her på bloggen. Men sannsynligvis kommer både de og andre....

    SvarSlett
  5. Tappetårn? O' hellige skaper. Gjør døren høy,gjør (garasje)porten vid. Menigheten velsigner tiltaket. Går i forbønn for dere alle.

    SvarSlett