søndag 28. oktober 2012

2012 - et tilbakeblikk

Med vinterens første trafikk kaos pga av snø og frost bak oss, er det kanskje naturlig å ta ett tilbakeblikk på en mc sesongen som utvilsomt går mot slutten.Vi liker helst at det svinger litt.
2012 har vært en lang og innholdsrik sesong og allerede 25. mars kunne vi ta første fellesrunde med syklene. I strålende sol var vi seks stykker som fikk en herlig start gjennom Fusa og til Tysnes.

På Vårmønstringen på Festplassen kunne en virkelig se at vi begynner å bli en betydelig gjeng. 14. - 15. Triumph'er i samlet flokk er en utrolig fremgang fra tidligere år og noe vi er veldig fornøyd med. Selv om det kanskje er lenge å stå i ro på en herlig vårdag, er det veldig viktig at vi er der og markerer oss og viser at vi finnes.

Åtte Triumph RUN har det blitt i år og allerede på den aller første, 19. april, var det ti sykler som deltok. Deltaker antallet på årets RUN'er har vært veldig bra og vi har stort sett vært mellom 10 og 15 sykler hver eneste gang. Som oftest var vi heldige med været også og vi har ikke hatt noen uhell av betydning på noen av turene våre. Som vanlig har vi prøvd å variere reisemålet på våre turer og jeg tror vi etterhvert har vært de fleste plasser i fylket som er mulig å nå på en kveldstur.

Historisk sus over søndagstur til Gulating
I vår fikk vi også til en lørdagstur til Gudvangen der vi besøkte RettVest treffet. Når store deler av befolkningen gikk 7-fellestur dro vi på søndagstur til Sogn der vi i tillegg til en utrolig fin motorsykkeltur fikk oppleve ett kulinarisk måltid på historisk grunn. Det var Ole som imponerte med både kokkekunster og stor historisk innsikt.

I løpet av sesongen har også flere av "gjengen" vært i Eidfjord og til Evje på hhv Westfjord BritBike Rally og Lucas Rally. Det er meldt om stor stemning og helt klare intensjoner om besøke begge disse igjen neste sesong. Så folkens her er det bare å sette av tid.

For tredje året på rad har vi arrangert LongRUN på høsten. Som i fjor, gikk turen også denne gangen til Sogn. Ole, som har kommet inn i miljøet som en storm denne sesongen, påtok seg planleggingen uten av vi var det minste bekymret av den grunn. Etterhvert som vi har lært Ole å kjenne, har vi skjønt at den mannen sitter inne med utrolig mye kunnskap om ting å tang som rører seg rundt om på Vestlandet. Turen førte oss høyt til fjells og blant annet over Tindevegen som går mellom Øvre Årdal og Turtagrø, vi hadde en fottur opp til en "der ingen kunne tru at nokon kunne bu" gård og ikke minst, vi fikk oppleve Solvorn, ett sørlandsparadis plassert mitt inn i mellom fjord og fjell. Rett og slett magi i mine øyne.
Solvorn - virkelig verdt ett besøk


Alt i alt har vi hatt en flott sesong med mange flotte turer og mange kjekke nye fjes. Det er bare å gle seg til neste år med blanke ark og nye muligheter. Snøballen har nå begynt å rulle og stadig flere får høre om oss og vil være med oss på tur til neste år.
Skjolden, en søndagsmorgen i slutten av August.

Selv om det kanskje høres slik ut er sesongen enda ikke helt over. 13. desember er vi, foreløpig, tolv stykker som tar turen til London. Hovedmålet med turen er Christmas Party i butikken til Jack Lilly, en av Londons største Triumph forhandlere. I tillegg håper vi å få med oss Ace cafe og mye annet moro som London har å by på. Ta kontakt om du kunne tenke deg å være med, så kan vi som om vi klarer å ordne med overnatting på samme hotellet som vi andre er booket inn på.

3 kommentarer:

 1. Det var en flott oppsummering, Magne. Takker for mange flotte opplevelser, kommentarer og sosialt lag. Ser frem til London turen og ikke minst til neste sesong.
  Hilsen Henning

  SvarSlett
 2. Litt vemodig med et sånt tilbakeblikk og erkjenne at det nå er over for denne gang. Må ellers takke for rosende omtale, Magne. Ble nesten litt "brydd" over alt skrytet, men ett er i hvert fall sikkert: Det har vært en fantastisk sesong og en berikelse å treffe så mange flotte folk med mye kunnskap, humor og gode replikker. Har gledet meg som en unge til hver eneste tur og regner med å prioritere knallhardt for å få med så mange turer som mulig til neste år også.
  Helt topp å avslutte sesongen med London-tur midt oppi alt "jule-styret".

  Ole

  SvarSlett
 3. Ole summerer opp fint det du Magne har summert opp!
  Vi har kjørt i regn og vind, kaldt som f...., varmt som
  f...., men kjørt har vi. Så Magne sier, livet er her og nå, og vi husker like gjerne de våte turene som de herlige.
  Humøret? Som oftest sitter de gode kommentarene løst....

  Jon8

  SvarSlett