onsdag 5. september 2012

London tur og Christmas Party

Tiden frem mot Jul går veldig fort og det er derfor på tide å komme i gang med forberedelsene til årets Christmas Party hos Jack Lillys i London. Det som haster aller mest er å skaffe seg flybilletter mens de fortsatt er billige.

Opplegget rundt turen ser foreløpig slik ut:



Vi deltar på Christmas Party i butikken til Jack Lillys torsdag 13 desember. Der det vil være mye moro etter det jeg har forstått. Partyet starter ca kl. 1800 og varer frem til 23 - 2330, eller som han sa til meg, når siste gjest går hjem. Det kan jo vise seg å bli en blemme i år.....

Fredag på dagtid og hele lørdag er åpen for at folk kan gjøre det man vil. Det er selvfølgelig fult mulig å forslå ting vi kan gjøre sammen, f.eks se en fotball kamp, besøke Ace Cafe, musikal eller andre ting. Det er bare å komme med forslag. Det er imidlertid stor forståelse for at noen også vil bruke en helg i London en uke før Jul til helt andre ting.....

Likevel håper vi at alle vil være med på en felles middag om fredagen og hvis vi føler for, en tur på byen etterpå. Mitt forslag er å besøke en av byens mange berømte blues klubber.

Når vi ser hvor mange vi blir, vil vi med hjelp av Jack Lilly, finne et sted hvor vi kan bo alle sammen. I utgangspunktet er det fra og med torsdag 13. desember og til og med søndag 16. desember. Hvis det er noen som vil komme før, reise tidligere/senere er det bare å gi beskjed. Vi vil legge vekt på at det skal være rimelig enkelt å ta seg inn til London fra overnattingstedet. Om det noen som vil ha enkelt rom er det greit å gi beskjed om det også.

Alle må selv ordne med transport til og fra London. Både Norwegian og British Airways har greie avganger direkte fra Bergen. Selv kommer jeg til å reise med BA kl 1200 til London og med Norwegian tilbake kl. 950 fra London. Det er bare å hive seg rundt å se hva som lønner seg. Rayanair flyr også fra Haugesund til London og kan være et rimelig alternativ.

Det hadde vært fint om alle som vil være med gir en lyd her innen 16. september så vi kan få bestilt rom i god tid. Jul er en travel tid i London.






10 kommentarer:

  1. Foreløpig har Dag, Einar og Tine, Magne og Silje meldt seg til arrangementet.

    SvarSlett
  2. Jeg blir med.

    Henning

    SvarSlett
  3. Ai æm widd, ju bætt ai æm!
    Blir også med på fellesmiddag og bluesklubb om fredagen.
    Ace cafe på lørdagen? Husk "dresscode": Leatherjackets with studs,badges and patches!
    (lurer på om eg finner første bikerjakken min fra 1978 på loftet!)

    Ole

    SvarSlett
  4. Blir også med, Ace cafe høres helt greit ut!
    Prøver på samme flyene som du tar Magne, greit å reise sammen flere. Fellesmiddag.

    Jon800

    SvarSlett
  5. Eg blir med.marthon. henning ringer du meg?kansje bestille sammen?

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  7. Dette ser jo veldig lovende ut. Om det er noen som har forslag til overnatting er det lov å komme med det.

    SvarSlett
  8. Jack Lilly holder til ute i Sunbury/Ashford som ut fra kartet ser ut til å være drøyt 20 km i luftlinje fra sentrale deler av London. Kanskje en idé å finne et hotell sentralt, og så heller felles å leie en minibuss ut til Lilly's? London Minibus Service har minibusser opp til 16 seter. Foreløbig har 9 stk meldt sin interesse, men vi blir vel neppe mer enn 16 stk? Ang. valg av hotell så er sikkert ønskene forskjellige, men personlig kunne jeg godt tenke meg LITT bedre standard enn hotell med teppelagt fellesdo ute på gangen. Uansett praktisk om alle velger samme hotell eller ihvertfall hotell som ligger svært nærmt hverandre.

    Ole

    SvarSlett
    Svar
    1. Deler dine tanker 100 % Ole. Rom med toalett og dusj på rommet bør være minimum. Relativt sentralt også med nærhet til en undergrundstasjon er vel rimelige krav.
      At vi skal bo på samme hotell tok jeg nærmest som en selvfølge og dersom det er noen som vil ordne seg selv regner jeg med at de gir beskjed.
      Regner med å få noen alternativ og så tar vi det derfra .

      Slett
  9. Kan ikke gå glipp av en så gøyal tur, eg blir med. Hilsen Thunder Tom.

    SvarSlett