fredag 6. juli 2012

Det var en blid gjeng som trillet ned på fergekaien på Våge litt over klokken 22 i går kveld. Etter å ha spist rasper på Handelslaget i Strandvik og kost seg på noe av de ypperste distriktet har å by på av motorsykkelveier i over 20 graders varme, skulle det bare mangle.


Etter at mange ble skuffet over at det ikke ble rasper sist vi var i Strandvik, la vi også første stopp til Strandvik på denne RUN'en. Når vi kjørte fra Trengereid viste temperaturmåleren herlige 25 grader og det er vel ingen overdrivelse å si at det var en fantastisk dag å kjøre motorsykkel på. Turen innover til Strandvik gikk flott og litt før avtalte 1930 rullet ti Triumpher inn i bygden for andre gang på fjorten dager. 


Denne gangen var Sefer bedre forberedt og et langbord ble rigget til ute og gjengen var klar for å innta Komle middag på Handelslaget. Folk koste seg i solen og maten så ut til å smake for alle. En femmer for raspene, sa Henning, han var fornøyd. Etter kaffe og litt drøs, var det på tide å komme seg videre. 


Einar ledet feltet an, først tilbake til Eikelandsosen, hvor vi satte kursen mot Holdus og Kilen. I Kilen takket Trygve for følget og fortsatte til Kvamskogen for en bonusdag på hytten. Vi andre blinket oss pent innover mot Sævareid og Baldersheim og vi virkelig koste oss på de øde veiene. Så god tid hadde vi at vi bevilget oss en liten cowboy strekk i Baldersheim før vi igjen satte kurs mot Våge. Vi hadde en ferge å rekke og selv om det var aldeles nydelig å være motorsyklist denne herlige sommerkvelden, ville vi helst rekke fergen kl 2215. 

Temperaturen hadde etterhvert dukket såvidt under 20 graders streken, men livet med motorsykkel på disse veiene er rett og slett herlig. Stort sett flott dekke, masse svinger og nesten ingen biler. Det kan vel egentlig ikke bli stort bedre. Dette er veier folk burde kjører nye oftere også når det ikke er RUN. De er en gave til oss motorsyklister.

Nå blir det en liten pause før vi starter opp igjen i august. Informasjon om datoer for RUN og turer for høsten kommer til å bli lagt ut om ikke alt for lang tid, så hold deg oppdatert.

Takk for turen og god sommer til alle sammen. Om det skulle være noen som opplever noen spennende på/med sykkelen i sommer er det lov å fortelle oss andre om det også.


1 kommentar:

  1. Hei og takk for kjempetur!
    Som Magne sier, flotte veier som er der for å brukes...
    God mat å...

    Snakkes Jon800

    SvarSlett