tirsdag 17. juli 2012

Planer for høsten


Nå begynner høstens aktiviteter etter hvert å falle på plass. Når det skal settes opp en kalender er det mange hensyn å ta for at det skal passe for flest mulig. Dessverre er det umulig å gjøre alle til lags. Her er imidlertid ett forslag og det er bare å komme med innspill.Høsten er kort og hektisk og vi prøver derfor med med RUN hver 14. dag nå i høst. Er faktisk litt usikker på hvor lurt det er, men vi får prøve i år. Oppmøte sted og tidspunkt blir annonsert etterhvert.

Lucas Rally
Det blir også anledning til å være med på noen litt lengre turer i høst. Først ut er Lucas Rally 10. - 12. august. Dette er et flott og tradisjonsrikt treff for engelske motorsykler.  Treffplassen er lagt til Hanåsleiren like utenfor Evje. Vi satser på at vi får til en fellestur til dette treffet, så mer info vil komme.
Du finner mer om Lucas Rally på denne adressen http://lucasrally.com/

Høsttur
Det blir nok vanskelig å toppe den fantastiske turen vi hadde til Jølster i fjor, men vi prøver likevel. Turen er lagt litt tidligere i år og vi håper selvsagt på at vi da skal få en varm og flott tur. Foreløpig er det ikke bestemt hvor vi skal sette kursen, men det er ting som tyder på at det blir Sogn & Fjordane i år også. Vi kommer tilbake med mer opplysninger så snart vi har det klart.

Christmas Party
13. desember er det Christmas Party hos en av London's største Triumph forhandlere, Jack Lilly, og vi er hjertelig velkommen. Eller som Dave Lilly sier "It would be an honour and pleasure to have you at our party" 
Etter å ha sett bilder og lest kommentarer fra tidligere juleselskap hos Jack Lilly tror jeg det blir en artig helg. Resten av helgen er det masse å finne på, enten hver for oss eller sammen.

7 kommentarer:

 1. Kjempa greier! Jeg har satt av dato til alt.

  Mvh
  Martin

  SvarSlett
 2. Dette ser lovende ut! Ang. høst-turen så har jeg et forslag. Om det ikke topper fjorårets Jølstertur så bør jo "nesten like bra" holde i massevis.
  Fra Trengereid til Aurland. Gamleveien over fjellet til Lærdal. Overnatting. Lørdag via Årdal og den spektakulære Tindevegen til Turtagrø. Videre ned til idylliske Skjolden, helt innerst i Lusterfjorden. Her ligger det fantastiske naturopplevelser og severdigheter i kø. Se den ene av Norges to fredede bensinstasjoner, nedlagt og uforandret siden 1960-tallet. En skikkelig line-up der MÅ jo bare bli bra. Kjøre innover Mørkrisdalen som sannsynligvis er en av Norges aller frodigste. Besøke eksil-bergenser Geirr Vettis restaurerte fjellgård (knapt 20 min. gange)+ mye, mye mer. Kun tid og vær setter begrensninger her.
  Videre utover sørsiden av Lusterfjorden på svært lite beferdet vei. Ender opp i bygden Fortun med den nydelige, privateide stavkirken. Deretter en alldeles sjarmerende overfart med den lille fergen til Solvorn og det gamle, historiske hotellet Walaker. Hjemturen derfra kan så gå med ferge via Vangsnes, eller kjøre ytre lei via Balestrand.
  Om det er interesse for dette kan jeg gjerne undersøke nærmere ang. overnattingsmuligheter etc.
  Whiskers-Ole

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes dette hørtes spennende ut og du har herved fullmakt til å sjekke ut hvilke muligheter som finnes. Innspill fra andre mottas også med takk.

   Slett
 3. Orsak! Det skal selvsagt være bygden Urnes hvor stavkirken befinner seg. Blandet sammen med Fortun stavkirke som ble flyttet og så ble til Fantoft stavkirke.

  SvarSlett
 4. hei,skal prøve meg på dette treffet i år og,kansje vi blir flere i år,meg å martin stiller!kansje vi får arvid fra samnanger med å.e det flere?legg innpå her då eller ring.mvh marthon

  SvarSlett
 5. Så sant det ikkje regner trollkjerringer og det som verre e', så satser eg på å dra til Lucas Rally eg og.

  Whiskers-Ole

  SvarSlett
 6. hei . eg kan ikke stille på lucas,eg hadde glemt att eg skulle i en 50 års dag ,hellsikken å då!eg må jo stille der i dagen hannes.håper dokker andre får en fin tur,eg kommer sterkere igjen!!hilsen marthon

  SvarSlett