mandag 29. august 2011

Tur til Jølster


Årets sesongavslutnings-tur blir til Jølster i Sogn og Fjordane helgen 16. - 18. september. For de som har anledning legger vi opp til avreise fredag ettermiddag. De som ikke har anledning til å reise fredag kan komme etter på lørdagen. Jølster ligger 3 - 4 timers kjøring fra Bergen og gir oss mange muligheter for aktiviteter om lørdagen, litt avhengig av været selvsagt.


Man kan kjøre seg en fin  motorsykkeltur, f.eks til  Geiranger og Vestkapp som bare ligger ca . 2 timer unna. Briksdalsbreen når en på en drøy time. Man kan gå fottur i fjellet, ta en tur utpå Jølstravatnet, besøke Jølstratunet eller noen av de andre turistattraksjonene i området.Lørdagskveld satser vi på å få til en felles middag

Vi kommer til å overnatte i hytter og vi kommer tilbake til hvor med en gang vi har gjort noen konkrete avtaler. Det finnes mange muligheter i området. For å få en oversikt over hvor mange plasser vi trenger, hadde det vært fint om folk kunne legge inn i en kommentar under hvis de vil være med. Helst så snart som mulig.

6 kommentarer:

  1. Eg e med.

    Rizoma Dag

    SvarSlett
  2. Hei,
    jeg og blir med, men muligens bare fra fredag til lørdag ettrmiddag.

    Jon800

    SvarSlett
  3. Jeg blir med fra fredag til søndag.

    Hilsen Henning

    SvarSlett
  4. Hei
    Jeg blir med. Muligens Heidi også hvis Tigeren vil. MVH Trygve.

    SvarSlett
  5. Vi kommer!

    Sprint hilsen fra Einar og Tine

    SvarSlett