fredag 5. august 2011

Flott sommerkveld i Øygarden

I tilnærmet perfekt MCvær, overskyet og varmt, ble det en riktig fin tur for de som hadde anledning til å delta på gårsdagens Triumph RUN. 10 sykler ble det denne gangen, slett ikke verst på en torsdag mitt i ferien for mange.


Turen startet med ferjetur fra Hjellestad til Klokkarvik, en totalt ukjent ferjestrekning for de fleste. Det er Tide som trafikkerer strekningen som også har anløp på Bjelkarøy og på Lerøy. Fjordgar er ikke verdens største ferge og det er sjelden vi representerer en så stor andel av trafikken på en ferge.

Fra Klokkarvik og nordover gikk turen på overraskende flott vei med gul stripe og god asfalt. Slik var det imidlertid ikke hele veien og på avstikkeren rundt Møvik var det bare jevn asfalt i de kunstige fartsdumpene. Etterhvert sin vi kom lengre nord i Øygarden ble veiene i perioder våte og noe tunge svarte skyer lengre nord så meget truende ut. Faktisk sånn at det ble vurdert å stoppe før Hellesøy som var målet for turen, men et fantastisk lys i horisonten fikk oss til å fortsette.

Vi kom oss fint frem til Hellesøy uten å få en eneste dråpe på oss. Termometeret viste rundt 19 grader så vi hadde det veldig fint. Men medbrakt kaffe og kaker ble det en riktig koselig stund der ute i havgapet. Tiden gikk fort og når vi omsider fikk satt kursen mot byen igjen var det begynt å skumre. Vi hadde egentlig tenkt å avslutte turen på torget denne gangen, men etter et kort stopp for bensin fylling, ble det klart at de fleste ønskte å kjøre hjem. Klokken nærmet seg 11 og det var mange som hadde adskillige mil igjen. Så beklager Martin at vi ikke fulgte deg inn til sentrum, men nå vet du i hvert fall hvorfor.

Vi vil prøve å få til to RUN til i høst (datoer kommer), samt en helgetur ala det vi hadde i Kilstraumen i fjor. Hvis det er noen som har forslag til sted så er det bare å komme med det. Tenkte vi kunne prøve å kjøre ca. mitt i september. Ellers er det Lucas Rally på Evje neste helg, ett treff som er å anbefale.

Takk for nok en fin tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar