søndag 15. mai 2011

Klart for treffsesong igjen

Nå er sesongen for alvor i gang igjen og med det dukker også mulighetene til å reise på treff opp igjen. For de som er interessert er det mulig å reise på treff stort sett hver eneste helg i sesongen.

Under ligger invitasjonene til noen aktuelle treff for oss som kjører Engelsk motorsykkel. Dersom det er noen som har tenkt seg å reise på ett eller flere av disse treffene så er det bare å legge ut en melding her på bloggen.

Allerede neste helg er det klart for Rett Vest treffet i Gudvangen,. Ett koselig treff med gode tradisjoner. Treffet er godt besøkt av engelske og italienske sykler.
En knapp måned senere er der klart for Westfjord Brit Bike Rally. Norges eldste treff for Engelske motorsykler. Ett absolutt must for svært mange.


Første helgen i Juli er det klart for Britannia Rally på Hedmarken, der blant annet Triumph klubben i Norge står som arrangør. Treffet fikk veldig god omtale i fjor og kan være vel verdt ett besøk.


Andre helg i august er det som vanlig klart for Lucas Rally. I en nedlagt millitærleir uten for Evje er en helt usjenert i forhold til naboer osv. Et trivelig treff som kan kombineres med tur over Suleskaret for eksempel.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar