onsdag 9. februar 2011

Litt om hvordan det er på TriDays


Dessverre var det ikke nok interesse til at vi kunne holde på overnattingen som vi hadde reservert i år og årets tur er for våres del derfor avlyst. Vi har imidlertid svært lyst til å prøve å få det til neste år og vi ber alle som er interessert melde sin interesser utover våren og sommeren.

Selv om ikke vi kom oss nedover, finnes det andre som reiser fra Norge. Jan og Lise fra Sandefjord har vært der tidligere og skal ned igjen i år. Under kan du lese litt hva de mener om Tridays.

Tridays er etter min mening et meget bra arrangement, det er familie profil på byen, i tillegg til kjempe bra konserter og kveldsliv. Men altså ikke et typisk mc treff. Her stiller Triumph med alt de har, stunt show og dere kan også prøve alle de nye modellene. Byen er bygd om fra tysk til engelsk.
Vi bodde sentralt mitt i byen på hotell, total sum pr. pers fra fredag til lørdag blir nå ca. 1200 kr. Jeg vil anbefale det, for da er det ikke nødvendig og fylle opp en hel hytte noe som gjør at man er avhenging av mange som vil dra. Petra Trattner fikser det meste.

I år tar vi autotoget fra hamburg torsdag og er fremme i munchen fredag morgen kl. 07.00. 4 timer senere er vi på treffet. Tog koster litt men vi har regnet på det og det blir ikke dyrere en og kjøre hele veien med overnatting. i 2009 kjørte vi ned, det er drøyt og masse kø. Vi har jo åpne sykler, men uansett blir man stående og vente på vegarbeide selv med fartsmaskinen du har :-)

Hvis du følger linken nederst i artikkelen kan du lese en post av turen vi hadde i 2009, ifjor rakk vi ikke opp dit da vi fikk en liten albue skade på vei fra syd kroatia, og valgte derfor heller og avbryte vår sommertur litt tidligere en planlagt. :-)

Lurer du på noe så ikke nøl med og spørre.
Hilsen Jan og Lise. 



Tridays 2009

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar