mandag 3. januar 2011

Godt nytt år!


Godt nytt år alle sammen!

Det har vært litt stille på denne bloggen i det siste og dessverre er ikke årsaken til det utstrakt motorsykkel kjøring. Kong Vinter kom tidelig og har på oss denne gangen, det var bare såvidt jeg rakk å få Street Triplen inn i kjelleren før snøen kom. Hadde liksom tenkt at jeg skulle få til en siste, liksom offisielle turen med Sprint'n før vnteren satt inn, men nå må jeg etterhvert innse at så ikke blir tilfelle denne gangen.


Vi prøvde å lodde interessen for å dra på TriDays til sommeren, men dessverre ble vi ikke mange nok til å kunne beholde reservasjonen av leilighet lengre, Vi har derfor utsatt planene om TriDays til 2012 og håper å få luftet dette innimellom i løpet av den kommende sesongen.


Det er jo fortsatt en tid til vi begynner med Triumph RUN og Jon har tatt til ordet for en Triumph kveld hos Bergen MC senter, Er dette noe som kunne vært av interesse for flere av dere?

Ellers så vil vi prøve å få til en litt lengre Triumph RUN i løpet av sesongen, enten ned i Ryflket (Suleskarvegen) eller nordover mot Stryn eller lignende. Vi vil selvfølgelig komme tilbake til dette etterhvert, men om det er noen som har noen innspill til hvor vi kan kjøre er vi svært imøtekommende for innspill. Både for Long RUN og vanlige RUN'er.

Sjekk innom her inn i mellom, så skal vi prøve å få noen oppdateringer dann og vann også nå på vinteren.

3 kommentarer:

  1. Ja Magne, det ble tidlig kaldt og vått, Tigeren har fått ny olje og stell.
    Mulig den må vike for en ny Triumph utpå året....

    Vi sees og hørs!

    Mvh Jon R

    SvarSlett
  2. ...du tenker vel ikke å gå tilbake til kun to sylindere og bare 800cc ??..

    SvarSlett
  3. Ehh nei, 800 cc og 3 sylindere! Gå inn på TIGER800 og les alt om danna nye.. langslagig 675 motor..helt ny motor egentlig.

    Regards Jon R

    SvarSlett