mandag 26. april 2010

Triumph best på MC-vårmønstringen

Triumph Rocket 3 - Beste Europeiske sykkel

Det ble rå muskelkraft som falt best i smak hos juryen på årets MC vårmønstring i Bergen, i hvert fall i klassen for Europeiske sykler. Til eierens store overraskelse ble det denne Rocket 3'en fra Askøy som gikk helt til topps i klassen. Vi gratulerer og synes selvfølgelig det er svært artig at Triumph vinner denne kategorien. Selvfølgelig veldig fortjent også.

Hele fire Daytona 955 hadde tatt veien til Festplassen.
Selv om værgudene ikke har spilt på lag med motorsyklistene denne våren, fyltes festplassen til randen med motorsykler i alle fasonger og farger i år også. Som vanlig var flest HD'er å se, men det var da noe Triumph å se også. Inne i mellom. Vi klarte ikke å samle oss denne gangen og stod derfor litt spredd rundt om på plassen. Totalt var det vel rundt 15 Triumph'er der tenker jeg. Absolutt noe å bygge på.
Street Triple
At Street Triple er kvikk i vendingen visste vi. Vi så når denne kom inn og tenkte vi kunne ta en prat med eieren. Men før vi fikk sukk for oss var den borte vekk i mengden og da vi endelig fant den var det ingen eier å se.

1 kommentar:

  1. Dette var veldig kjekt, kom litt sent inn på treffer . Men det fikk eg med meg. Ekstra kjekt i konkuransen med så mange flotte HD er.

    SvarSlett