søndag 28. april 2019

1. Mai RUN til Hardanger (oppdatert)


Tradsjonen tro blir det RUN i TiV regi på første mai.  I år legger vi turen til Hardanger, der den varme perioden den siste tiden gjør at blomstringen er godt i gang.


Vi vil prøve å få til et besøk på en av Cider gårdene i Ulvik og håper å kunne få spise lunsj der. Skal vi få det til, må vi være et hvist antall deltaker. Det er derfor viktig at folk legger igjen en kommentar, enten her  bloggen eller på Facebook om de vil være med.
Legg til bildetekst
Planene for turen er nå fastsatt og blir som følger.

Fra Bjørkheim går turen langs Hardangerfjorden, over Granvinsfjellet og inn til Syse Gard i Ulvik. Vi kommer til en travel gård som er opptatt med på både guidet omvisning og står med hendene fulle i lammingen. Likevel blir vi ønsket velkommen og vi har sikret oss både kaffe og eplekake. Vi var for få til å få full lunsj denne gangen. Cider og eplemost var det også muligheter for å få smake. Førstnevnte kanskje mest egnet for eventuelle passasjerer.

Etter besøket på Syse Gard, legger vi inn et garasje besøk hos Kjell Hefte på Voss. Der finner vi blant annet en Norton Wankel, flere løpssykler for classic racing og selvsagt, minst et par BSA'er.

Vil du være med, legg igjen en beskjed og møt opp på

Bjørkheim klokken 10.00 1. Mai


Ca, rute for turen

2 kommentarer:

  1. Dukker nok opp ja. Har ikkje facebook eg så då melder eg fra her

    SvarSlett
    Svar
    1. Dette er et veldig bra sted å legge inn meldinger :)

      Slett