torsdag 24. november 2016

Rydder plass til Triumph


Ryktene om at Team MC var den som skulle overta forhandlerstatusen i Bergen etter at Bikerstreet la inn årene i slutten av 2014 har versert lenge. En melding på Team MC sine Facebooksider i vår bekreftet det, men fortsatt er det ingen sykler i butikken. Hva skjer? For å få svar på dette tok vi like godt turen ut til Åsane for å få en oppdatert status av de som styrer butikken.


Liv-Heidi og Rune fortalte åpenhjertig om
sine planer med Triumph
Prosessen for å bli Triumph forhandler i Bergen har vært lang kunne daglig leder Liv-Heidi Osland og Rune Røst fortelle oss. Første kontakt var for nesten to år siden, men først i vår var forhandleravtalen i boks. Man hadde jo selvfølgelig håpet å få startet litt med en gang, men Triumph ville ha butikken skikkelig på plass først. Kanskje like greit, siden Triumph har hatt nok et fantastisk år på verdensbasis og hatt store problemer med å klare å dekke etterspørselen fra markedet.

Åpning 11. februar.
Triumph sine egen folk har vært med
å planlegge utformingen av butikken
Team MC Bergen, Triumph Bergen eller hva vi nå velger å kalle det, vil bli en fullblods Triumphbutikk innredet etter fabrikkens eget Worldstore-konsept. Det betyr at det i tillegg til sykler, vil bli et rikholdig utvalg fra hele Triumph sin katalog. Både når det gjelder klær, ekstrautstyr og andre effekter. Dekor og innredning vil følge Triumph sine retningslinjer og blir lik det man finner i triumphbutikker verden over. Team MC Bergen vil faktisk bli Norges aller første Triumph Worldstore.

Denne kommer til åpningen
Til åpningen er de er lovet å ha på plass et bra utvalg med både sykler og annet utstyr i butikken. Som en ekstra bonus har man i tillegg blitt lovet at både den nye Bobberen og den nye Street Scrambleren skal være der. De to siste er på en slags PR-turne og vi tipper det er flere som gleder seg til å se disse i "levende live".

Team MC satser på å ha fem demosykler tilgjengelig og har kapasitet til 10-12 nye sykler i utstillingen. I tillegg kan en vente at kjøreskoleparken gradvis vil bli oppdatert med Triumph. Foreløpig har to sykler blitt bestilt inn til dette formålet, så neste år kan man altså ta førerkortopplæring på Triumph her i Bergen.

Butikken må tømmes!
For å få plass til alle de kjekke triumphtingene og til å starte på ombyggingen trenger de hjelp til å tømme butikken. Rabatter på 30 - 50% på alt utenom Intercom i perioden frem til og med 3. desember. Så hvis du vil gjøre et kupp nå rett før jul har du sjansen.


Verksted
Manglende servicepunkt i Bergen har nok fått mange til å styre unna Triumph de siste årene. Team MC Bergen har autorisert motorsykkelverksted og vil i løpet av januar få spesiell opplæring fra Triumph. Vi håper at man ser viktigheten av å ha et skikkelig verksted og at man satser 100% på at mekanikerne har nok kunnskap. For å lykkes med satsingen tror vi at nøkkelen ligger her.

Kristoffer og Vilde er klar for ryddesalg og gleder seg til å ta i mot Triumph
Alt i alt synes vi dette virker både spennende og lovende. Vi ser at det satses mye penger her og man har ønsker om å lykkes. Til det kreves det at man får tillit. En tillit man kun kan oppnå med å vise god kunnskap og yte god service. Vi ønsker i hvert fall lykke til med satsingen.

Interessen har for Triumph har vært stor etter at det ble kjent at Team MC blir ny Triumph forhandler i Bergen. Dessverre har man ikke kunne tilby folk noe denne sesongen som har vært, men håper på en god sesong og en parkeringsplass full av fornøyde Triumph kunder til sommeren


Liv-Heidi i prat ved den rikholdige hjelmavdelingen
Er du lei av å kjøpe for stor jakke fordi du har litt lavt tyngdepunkt.
Kanskje en ide å prøve Bering sine King & Queen jakker?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar